Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Какво издават чорапите за характера ни?

Какво издават чорапите за характера ни?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190223
Какво издават чорапите за характера ни?

Изборът на чорапи за мнозина е просто рутина, а за други e дори ужасно досадно задължение. Според специалистите обаче именно този елемент от нашето облекло до голяма степен издава много черти от нашия характер. Вижте какви разкриват чорапите за вас и приятелите ви!

Черни чорапи - техните притежатели са практични и целеустремени личности, които мразят да губят време. Нерядко те имат цяло чекмедже, пълно само с такива, за да не им се налага да търсят дълго два еднакви чорапа, а да обуят първите, които хванат. Като негативна черта на тези личности може да се посочи липсата на въображение.

Едноцветни чорапи - за разлика от притежателите на черните чорапи, те си позволяват да носят червени, зелени, сини или други чорапи, които обаче са семпли и нямат никакви закачливи елементи. Причината за това е много проста - те не желаят да се набиват много на очи. Хората, които носят такива чорапи, са добри и чувствителни, но прекалено много се вълнуват от чуждото мнение.

Чорапи на сърца - техните притежателите са добронамерени и влюбчиви хора, които упорито търсят истинската любов. Ако отидете на кино с тях, със сигурност ще ви се наложи да гледате някой романтичен филм, защото тези добродушковци просто не признават други жанрове.

Чорапи на ромбчета - ако надникнете в гардероба си и откриете, че голяма част от чорапите ви са точно такива, значи вие сте невероятен авантюрист, който не се спира пред нищо. Същевременно имате усет към детайлите и изпипвате до последно всичко, с което се захващате.

Чорапи с точки - вие сте чувствителен човек с изключително богата душевност, който обаче се разкрива само пред определени хора. Ако някой ви наблюдава отстрани, може ви класифицира като особняк, но това изобщо не трябва да ви притеснява. Вашите истински приятели знаят, че сте изключителен човек.

Чорапи на цветчета - ако има някой, чието въображение и мечти са безгранични, това са притежателите на тези чорапи. Те са весели и жизнерадостни хора, които обичат хармонията, природата и забавленията. За жалост обаче понякога могат да бъдат доста несериозни и безотговорни.

Раирани чорапи - вие сте интелигентни и изобретателни хора, които лесно излизат от задънени ситуации. Давате чудесни съвети и по тази причина приятелите ви ви ценят силно. Понякога обаче започва да ви дотяга от проблемите на хората и просто искате да се скриете някъде и да релаксирате в усамотение.

Супер цветни чорапи - ако чорапите ви са от шарени по-шарени и дори не можете да определите какви фигурки има на тях, най-вероятно сте изключително артистичен, забавен и атрактивен човек. Вие имате дар слово и сте истински магнит за околните. Все пак от време на време е добре нещо да ви връща в реалността, защото вниманието на околните може да ви накара да се самозабравите!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Димитър
Димитър
22.01.2016 11:58
Според мен трябва да делите ползвателите на чорапи на мъже и жени, защото мъжете на фона на костюм няма как да носят нещо друго освен черни чорапи. И това не значи, че нямат въображение!
1
0