ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Яна Маринова мрази професията си!

Яна Маринова мрази професията си!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k451
Яна Маринова

Прелестната Яна Маринова крие мръсна тайна. Оказва се, че даровитата актриса с икономическо образование мрази професията си, разкрива КлюкиБг.

37-годишната красавица, която нашумя с ролята си в сериала Стъклен дом, изобщо не харесва професията си. Тя обаче е избрала това поприще в името на парите.

Яна Маринова не е учила в НАТФИЗ. Може би именно заради това у нея не гори любовта към актьорската игра. Докато повечето български актьори се оплакват от ниските хонорари, но все пак продължават да работят, заплащането, което Маринова получава, винаги е надхвърляло и най-високите очаквания. В последните години тя може да си позволи да отказва участия в театъра и да приема предложения само за филмови проекти.

Киното не е по вкуса на Маринова, но високите хонорари никак не са за изпускане. Голямата ѝ страст са каскадите, които обаче за момента практикува като хоби, тъй като при тях заплащането също е много ниско.

В същото време пред нея има и друга перспектива – да работи по специалността си. Мисълта да се превърне в скучна счетоводителка обаче я ужасявала и тя предпочитала всички друго пред тази възможност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest