ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Таня Боева: МВР ме съсипа, плача по цели нощи

Таня Боева: МВР ме съсипа, плача по цели нощи

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k447
Таня Боева: МВР ме съсипа, плача по цели нощи

Певицата Таня Боева разкри си голямата болка. Пред Гала в предаването На кафе тя призна, че причина за неутешимите ѝ сълзи станало родното МВР.

От скоро по родните медии се върти клипът на Таня Боева към песента Виж ме. Всичко обаче било на път да се провали, тъй като екипът трябвало да заснеме всичко два пъти.

След като заснела перфектния клип, Таня Боева била попарена от новината, че трябва да изтрие абсолютно всичко. Причината – тя и екипът ѝ се намирали в таен склад на МВР. Снимането в него и още повече излъчването на кадрите в национален ефир противоречало на куп закони и разпоредби.

Органите на реда наредили всичко, заснето до момента, да бъде заличено. Това довело певицата до нервна криза. Тя не могла да спи, а сълзите, които се стичало от очите ѝ, не секвали. Боева дори решила, че явно не е писано да издаде клип към тази песен и била готова да се откаже от втори снимки.

В този труден момент за изпълнителката застанал съпругът ѝ, който ѝ дал сила и кураж, и не ѝ позволил да се откаже. Екипът, с който работела, също не ѝ позволил да спре дотук. Резултатът е култовото парче, което се вихри из родните медии с пълна сила.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest