Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Малките жестове, които разкриват що за хора сме

Малките жестове, които разкриват що за хора сме

MarianeMariane
Джедай
143277301
4 от 5 Снимки

4. Етикет на масата



Бавното хранене показва не само, че се отнасяте отговорно към здравето си, но и че сте от онези хора, които знаят как да се наслаждават на живота. Онези, които се хранят бързо, са отличници в организацията, чудесно могат да се справят с мултитаскинга и никога не пропускат крайните срокове да изпълнят задачата си.

Хората, които старателно режат храната си на малки хапки и се опитват да я съчетаят в една перфектна хапка, са перфекционисти не само на масата и в живота. Те искат всичко да е наред, стремят се към дълготрайни взаимоотношения и са изключително принципни.

Цялостното представяне на един човек рядко се определя само от нещата, които казва. Това се дължи на факта, при общуване хората получават информация за насрещния не само посредством вербалните сигнали, думите, които чуват, но и посредством невербалните сигнали, които несъзнателно излъчваме.

Именно благодарение на езика на тялото и несъзнателните жестове, които правим, разкриваме пред събеседниците си що за хора сме. Ето и онези ключови жестове, които в най-голяма степен ни разкриват:

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати