Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Малките жестове, които разкриват що за хора сме

Малките жестове, които разкриват що за хора сме

MarianeMariane
Джедай
143277290
5 от 5 Снимки

5. Кафето



За повечето от нас денят започва с чаша кафе, но за лидерите то е силно еспресо без мляко и без захар. Онези, които следват лидерите и искат да са като тях на всяка цена, обикновено предпочитат двойното еспресо, отново чисто или в краен случай с капка-две сметана.

Лате ще откриете в чашите на онези, които имат проблеми с взимането на решения и предпочитат да отлагат всичко, докато нещата не се наредят от само себе си. Ако може да се вярва на психолозите социалните и креативни хора предпочитат капучиното, а смелите ентусиасти - фрапучиното. Хората, които все още не са намерили своето място в живота, предпочитат да пият всеки път различно кафе, надявайки се да открият едно, което наистина ще им допадне.

Цялостното представяне на един човек рядко се определя само от нещата, които казва. Това се дължи на факта, при общуване хората получават информация за насрещния не само посредством вербалните сигнали, думите, които чуват, но и посредством невербалните сигнали, които несъзнателно излъчваме.

Именно благодарение на езика на тялото и несъзнателните жестове, които правим, разкриваме пред събеседниците си що за хора сме. Ето и онези ключови жестове, които в най-голяма степен ни разкриват:

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати