Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Ирина Тенчева измисли перфектното отмъщение за Миглена Ангелова

Ирина Тенчева измисли перфектното отмъщение за Миглена Ангелова

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Ирина Тенчева измисли идеалната стратегия за отмъщение. Така омразната ѝ Миглена Ангелова е на път да бъде срината със земята.

След края на ВИП Брадър Тенчева се покри за няколко седмици, но днес е готова да се върне на бойното поле. Тя успя тънко да захапе опонентката си от шоуто, победителката и любимка на България Миглена Ангелова, в темата коя е по-добра домакиня и майка.

Днес актуална тема са коледните пости. Това обаче не попречи половинката на Иван Христов да не спира да изтъква колко перфектна готвачка е и как в дома ѝ постоянно се яде месо. Тя дори пусна снимка, докато приготвя деликатес – патешко магре, пише Kliuki.bg.

Подобни на тази показност не са редки за Тенчева. Вживяла се в ролята на готвачка, тя се опитва да покаже не толкова кулинарни умения, колкото това, че има на кого да готви. По този начин бившата водеща показва на Миглена и приятелката ѝ, бивша жена на Иван - Вихра, че те си нямат никого. Тактиката обаче определено не действа, защото хората продължават да симпатизират на ответната страна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати