Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Николета Лозанова пак се подигра на Алисия за пуловерите

Николета Лозанова пак се подигра на Алисия за пуловерите

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Алисия

Въпреки че отдавна няма какво да делят, плеймейтката Николета Лозанова и фолкпевицата Алисия явно никога няма да заровят томахавката. В последната година основен повод за заяждания и подмятания са вкусовете за дрехи на двете бивши на Божинов.

Николета не издържа и изказа мнението си за пуловерите, които Алисия не сваля от гърба си в последно време. Певицата е демоде – в това е категорична Лозанова.

Водещата на Папараци винаги е знаела как да се заяде с тези, които не харесва. Бабините пуловери отдавна са в историята – написа тя над последната си снимка, на която демонстрира стил и класа. Въпреки че не уточни кого точно визира е ясно, че има предвид най-голямата фенка на плетивата в родината – Алисия, пише Kliuki.bg.

В последно време фолкпевицата действително не сваля пуловерите от гърба си. На всяка своя снимка от ежедневието тя е стъкмена с удобен и топъл пуловер.

Интересното е, че в последно време допуска грешки и в сценичното си облекло. Преди няколко седмици се появи на няколко поредни участия с една и съща рокля и чорапогащник, което породи съмнения доколко висока е личната ѝ хигиена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати