Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Изберете си цвят и вижте кой е идеалният мъж за вас

Изберете си цвят и вижте кой е идеалният мъж за вас

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190211
3 от 6 Снимки

3. Синьо


Вие сте мили, позитивни и изпълнени с желание да помагате на всички. Много често сте готови да пожертвате собствените си нужди, само за да бъдат околните щастливи. Обичате също така да правите подаръци, защото радостта на другите ви зарежда най-много. Именно затова обаче е важно да попаднете на мъж, който също има добра душа като вашата. Ако започнете връзка с лице, което не оценява всичките ви саможертви и злоупотребява с добрината ви, ще сте нещастни.

Психолозите отдавна са на мнение, че любимият ни цвят издава доста любопитни и неподозирани факти за вас. Така например той показва каква натура сме, как реагираме на събитията в живота и как сме настроени спрямо околните.

Според някои проучвания любимата ни багра може дори да разкрие вкусовите ни предпочитания, както и любимата ни напитка. Оказва се обаче, че най-предпочитаната от нас разцветка показва и от какъв мъж имаме нужда в любовта.

За да разберете какъв партньор би ви донесъл най-голяма радост, проверете какво е написано в галерията по-горе за любимия ви цвят. Ако нямате такъв пък, просто си изберете някой от картинката и вижте значението на избора си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати