Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Всички съжаляват Жана Бергендорф! Вижте на какво се подложи

Всички съжаляват Жана Бергендорф! Вижте на какво се подложи

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Жана Бергендорф
Снимка: fb
Жана Бергендорф

Певицата Жана Бергендорф вече предизвиква повече съжаление, отколкото възмущение. Въпреки опитите ѝ ВИП Брадър не успя да ѝ върне славата.

Поредното падение е факт. След като преди две години Бергендорф бе на върха на славата, днес няма да е чудно, ако изхвръкне от музикалната компания на Саня Армутлиева.

Доскоро никой не знаеше къде Жана посрещна Новата година. Причината се оказа срамът. През 2015-та тя бе част от най-голямото музикално турне от нас. В компания на други звезди тя обиколи страната и пя пред многохилядна публика. 31-ви декември 2016-та обаче Бергендорф бе принудена да посрещне в Горна Оряховица.

Навръх Нова година Жана е пяла пред подпийналата и малобройна публика в местното читалище. Останалите певци могат да бъдат определени като самородни таланти. Участието не бе масово обявено, но дори и така, то определено е черно петно върху кариерата ѝ, пише Hоtаrеnа.nеt.

За съжаление на Жана това било единственото предложение за участие и тя нямало как да откаже. Видимо раздразнена, певицата нямала търпение всичко да свърши. След края на участието си тя бързо раздала автографи и прекарала нощта в местен хотел. На другия ден се изнизала незабелязано.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати