Ezine.bg»Статии»Любопитно»Работещо Момиче
Работещо Момиче

Работещо Момиче

Работещо момиче, статии, съвети и информация от света на работещото момиче . Светът на модерната жена.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
8 грешки при преговори за по-висока заплата8 грешки при преговори за по-висока заплата
29 Април
Преговорите за по-висока заплата могат да бъдат изнервящо преживяване. Осем често срещани грешки, които хората правят, когато преговарят за по-висока заплата и съвети как да ги избегнете.
Как да намерим добър адвокат?Как да намерим добър адвокат?
20 Април
Понякога изборът на адвокат се оказва трудна и сложна мисия. Ето няколко съвета, които помагат, когато не знаем как да намерим добър адвокат. Направете списък на избрани адвокати
Японското изкуство какейбо - умен начин за спестяване на париЯпонското изкуство какейбо - умен начин за спестяване на пари
05 Април
Японското изкуство какейбо - умен начин за спестяване на пари. Това е популярна японска система за проследяване на лични разходи.
Подходящи професии за жена СкорпионПодходящи професии за жена Скорпион
25 Февр.
Като жена Скорпион, вие сте известна със своята интензивна и страстна природа, както и със силната си воля и решителност. Ето няколко възможности за кариера, които да обмислите като жена Скорпион
Какво да подарим на баба и дядо за Коледа?Какво да подарим на баба и дядо за Коледа?
21 Дек.
Възрастните хора са тези, които най-истински могат да оценят коледните подаръци. Те са наясно, че най-важен е жестът на внимание към тях. Това, че сте помислили и купили нещо специално за тях, говори колко ги уважавате.
Как да останем здрави в офисаКак да останем здрави в офиса
20 Септ.
Работата в офис може да доведе до здравословни проблеми. Как да останем здрави в офиса? Какво е най-вредно при работа в офиса.
Полезни навици за изчистване на ума и бюрото в края на деняПолезни навици за изчистване на ума и бюрото в края на деня
05 Април
Дом и работа. Работа и дом. За много от нас тези пространства са се слели. Полезни навици за изчистване на ума и бюрото в края на деня.
Как да не качваме килца при работа на бюроКак да не качваме килца при работа на бюро
06 Март
Работата в офис може да има много предимства, но безспорно седенето на бюро по цял ден ни кара да качваме килограми. Как да не качваме килца при работа на бюро?
Фън шуй в офисаФън шуй в офиса
04 Август
1
Фън шуй в офиса. Стаята, в която е разположен офисът, трябва да има естествен приток на светлина. Тя от своя страна трябва да се балансира с щори, пердета или растения.
Важни финансови уроци за жениВажни финансови уроци за жени
25 Март
Жените и финансите могат да бъдат мощна комбинация, тъй като дамите по природа са с отличен финансов нюх. Разумното и находчиво боравене с парите може да направи дамите независими от ранна възраст и да им спести проблеми в бъдеще.
Конфликти с колегите – как да ги разрешим мъдроКонфликти с колегите – как да ги разрешим мъдро
24 Март
По-опитните от нас вече знаят – няма месторабота, където в някакъв момент от живота да не се появяват конфликти между колегите. Конфликтите са нещо нормално и се пораждат заради различията между хората. Как да разрешим конфликтите с колегите?
Задължителни здравословни навици в офисаЗадължителни здравословни навици в офиса
20 Февр.
Съвременният начин на живот води все повече към работата от офиса и стоенето пред компютъра. Това може да доведе до редица проблеми, освен ако не си изградите здравословни навици в офиса.
Как да си направим домашен офис?Как да си направим домашен офис?
12 Ноем.
Как ви звучи идеята за домашен офис? Все повече фирми предлагат работа от вкъщи. Как да си направим офис у дома?