Ezine.bg»Статии»Любопитно»Работещо Момиче
Работещо Момиче

Работещо Момиче

Работещо момиче, статии, съвети и информация от света на работещото момиче . Светът на модерната жена.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
8 грешки при преговори за по-висока заплата8 грешки при преговори за по-висока заплата
29 Април
Преговорите за по-висока заплата могат да бъдат изнервящо преживяване. Осем често срещани грешки, които хората правят, когато преговарят за по-висока заплата и съвети как да ги избегнете.
Как да намерим добър адвокат?Как да намерим добър адвокат?
20 Април
Понякога изборът на адвокат се оказва трудна и сложна мисия. Ето няколко съвета, които помагат, когато не знаем как да намерим добър адвокат. Направете списък на избрани адвокати
Японското изкуство какейбо - умен начин за спестяване на париЯпонското изкуство какейбо - умен начин за спестяване на пари
05 Април
Японското изкуство какейбо - умен начин за спестяване на пари. Това е популярна японска система за проследяване на лични разходи.
Подходящи професии за жена СкорпионПодходящи професии за жена Скорпион
25 Февр.
Като жена Скорпион, вие сте известна със своята интензивна и страстна природа, както и със силната си воля и решителност. Ето няколко възможности за кариера, които да обмислите като жена Скорпион
Какво да подарим на баба и дядо за Коледа?Какво да подарим на баба и дядо за Коледа?
21 Дек.
Възрастните хора са тези, които най-истински могат да оценят коледните подаръци. Те са наясно, че най-важен е жестът на внимание към тях. Това, че сте помислили и купили нещо специално за тях, говори колко ги уважавате.
Как да останем здрави в офисаКак да останем здрави в офиса
20 Септ.
Работата в офис може да доведе до здравословни проблеми. Как да останем здрави в офиса? Какво е най-вредно при работа в офиса.
Полезни навици за изчистване на ума и бюрото в края на деняПолезни навици за изчистване на ума и бюрото в края на деня
05 Април
Дом и работа. Работа и дом. За много от нас тези пространства са се слели. Полезни навици за изчистване на ума и бюрото в края на деня.
Как да не качваме килца при работа на бюроКак да не качваме килца при работа на бюро
06 Март
Работата в офис може да има много предимства, но безспорно седенето на бюро по цял ден ни кара да качваме килограми. Как да не качваме килца при работа на бюро?
Фън шуй в офисаФън шуй в офиса
04 Август
1
Фън шуй в офиса. Стаята, в която е разположен офисът, трябва да има естествен приток на светлина. Тя от своя страна трябва да се балансира с щори, пердета или растения.
Важни финансови уроци за жениВажни финансови уроци за жени
25 Март
Жените и финансите могат да бъдат мощна комбинация, тъй като дамите по природа са с отличен финансов нюх. Разумното и находчиво боравене с парите може да направи дамите независими от ранна възраст и да им спести проблеми в бъдеще.