ezine.bg»Статии»Любопитно»Работещо Момиче
Работещо Момиче

Работещо Момиче

Работещо момиче, статии, съвети и информация от света на работещото момиче . Светът на модерната жена.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да не качваме килца при работа на бюроКак да не качваме килца при работа на бюро
06 Март
Работата в офис може да има много предимства, но безспорно седенето на бюро по цял ден ни кара да качваме килограми. Как да не качваме килца при работа на бюро?
Фън шуй в офисаФън шуй в офиса
04 Август
1
Фън шуй в офиса. Стаята, в която е разположен офисът, трябва да има естествен приток на светлина. Тя от своя страна трябва да се балансира с щори, пердета или растения.
Важни финансови уроци за жениВажни финансови уроци за жени
25 Март
Жените и финансите могат да бъдат мощна комбинация, тъй като дамите по природа са с отличен финансов нюх. Разумното и находчиво боравене с парите може да направи дамите независими от ранна възраст и да им спести проблеми в бъдеще.
Конфликти с колегите – как да ги разрешим мъдроКонфликти с колегите – как да ги разрешим мъдро
24 Март
По-опитните от нас вече знаят – няма месторабота, където в някакъв момент от живота да не се появяват конфликти между колегите. Конфликтите са нещо нормално и се пораждат заради различията между хората. Как да разрешим конфликтите с колегите?
Задължителни здравословни навици в офисаЗадължителни здравословни навици в офиса
20 Февр.
Съвременният начин на живот води все повече към работата от офиса и стоенето пред компютъра. Това може да доведе до редица проблеми, освен ако не си изградите здравословни навици в офиса.
Как да си направим домашен офис?Как да си направим домашен офис?
12 Ноем.
Как ви звучи идеята за домашен офис? Все повече фирми предлагат работа от вкъщи. Как да си направим офис у дома?
Работа от вкъщи – предимства и недостатъциРабота от вкъщи – предимства и недостатъци
05 Ноем.
Работа от вкъщи – предимства и недостатъци. Какви са ползите от работата у дома? Какви са недостатъците от работата от вкъщи?
Равенството между мъжете и жените в работата ще има след 250 годиниРавенството между мъжете и жените в работата ще има след 250 години
20 Юни
Според последни данни равенство между половете ще се постигне след малко повече от 2 века. Премахването на неравенството между мъже и жени е тристранен процес - зависи от държавната политика, индустрии и жените
Започнах любовна връзка с колега! Ами сега?Започнах любовна връзка с колега! Ами сега?
11 Април
Винаги е съществувал спор дали идеята да започнете любовна връзка или дори просто авантюра на работното място, е удачна. Вижте плюсовете и минусите на любовната връзка с колега. Какво следва от връзката на работа.
Няколко лесни начина за печелене на париНяколко лесни начина за печелене на пари
27 Март
Как да печелим пари? В тези смутни, динамични времена много хора остават без работа или просто имат нужда от допълнителни доходи. Затова в следващите редове ще разгледаме някои доказаните и надеждни начини за лесно печелене на пари.