Работещо Момиче

Работещо Момиче

Работещо момиче, статии, съвети и информация от света на работещото момиче. Светът на модерната жена.
Как да работим ефективно от вкъщи по време на епидемия?Как да работим ефективно от вкъщи по време на епидемия?На някои хора се е случвало да работят от дома си, когато са болни. Но какво е да работиш от вкъщи по време на епидемия? Това може да се пкаже голямо предизвикателство.
Как да сме добри презентаториКак да сме добри презентаториКак да сме добри презентатори? Представяли ли сте презентация пред колегите си, състудентите или съучениците си? Имали ли сте усещане, че никой не ви слуша?
Стрес в офиса? Ето го решението!Стрес в офиса? Ето го решението!Стрес в офиса? Ето го решението! В днешно време всеки до някаква степен е изложен на стрес. Най-голям дял според различни проучвания заема стресът на работното място.
Снимки на домашни любимци подобряват работоспособносттаСнимки на домашни любимци подобряват работоспособносттаСнимки на домашни любимци подобряват работоспособността. Според японско изследване работоспособността на хората, които наблюдават мънички котенца и кученца се покачва.
Как да се справим с гадните колеги?Как да се справим с гадните колеги?Няма какво да се заблуждаваме – гадни колеги има, имало е и ще има навсякъде. Те няма да изчезнат – номерът е ние да намерим начин да се справяме с тях. Ако следвате съветите ни, гаднярите няма да имат думата, а вие ще си върнете спокойния сън.
4 нетрадиционни, но ефективни начина да работите повече в офиса4 нетрадиционни, но ефективни начина да работите повече в офисаВ случай, че екипът работи добре, но често не постига поставените цели, могат да бъдат приложени някои нестандартни, но ефективни методи за подобряване ефективността на работата.
Хобита, от които да печелите париХобита, от които да печелите париОбикновено си намираме някое интересно занимание или хоби, за да се откъснем от натоварения ни начин на живот и да разпуснем в свободното време, зареждайки се с приятни емоции. Но можем ли да печелим пари от хоби?
Съвети за пестене на париСъвети за пестене на париИма как да пестим пари. Просто трябва да сме по-разумни и да мислим с няколко хода напред. Ето и нашите съвети за пестене на пари.
Признаци за Коледен стрес - за какво да внимавамеПризнаци за Коледен стрес - за какво да внимавамеКоледа - най-магичното време на годината. Тогава се събираме със семействата си. Това е време за радост и веселие. Но. . . не е точно така или поне не за всички.
Как да се държим подобаващо на коледно парти с колегитеКак да се държим подобаващо на коледно парти с колегитеАнкети от американски изследвания показват, че 97 процента от компаниите в САЩ правят коледни партита за служителите си. Една трета от тези служители обаче не се държат подобаващо на подобен празник.