Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв тип съпруг ще е той според зодията

Какъв тип съпруг ще е той според зодията

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
9 от 12 Снимки

Стрелец


Вие ще се сдобиете с един авантюристичен съпруг. С него трудно ще се задържите на едно място. Той винаги ви кара да опитвате нови и пикантни неща в спалнята, ще ви моли да обикаляте наляво надясно и да сте в постоянно движение. Започне ли да се интересува от нещо, мъжът Стрелец отдават цялата си енергия. Кротват се само когато отрият точната жена. Дори тогава обаче са готови на всичко, за да грабнат следващото невероятно преживяване.

Няма спор – мечтата на всяка дама е да срещне мъжа, който ще е всичко за нея. Когато той е правилният, те създават здраво и щастливо семейство. По пътя обаче може да има много заблуди.

Следвайки мечтата си да откриете перфектния мъж, може да попаднете на големи препятствия. Встъпвайки в брак, избраникът ви може да се промени коренно, а дори да не настъпи в началото, след няколко години може да се запитате Аз изобщо познавам ли този човек?

Ако вече сте открили мъжа, за когото искате да се омъжите, дайте го по-спокойно. Свещеният съюз между мъж и жена не се прави по задължение и по презумпция - той трябва да е резултат от пълната симбиоза между двама души.

Затова вижте в нашата галерия какъв съпруг ще бъде той според зодиакалния си знак, което може да ви спести доста колебания и евентуални разочарования.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати