Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Ще кацне ли птичето на любовта на рамото ви днес - 2 май

Ще кацне ли птичето на любовта на рамото ви днес - 2 май

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190209
2 от 12 Зодии

Телец


Днес половинката ви ще разкрие ваша малка тайна и това ще ви накара да потънете в земята от срам. Въпреки това Звездите ви съветват да не драматизирате чак толкова, тъй като партньорът ви няма да придаде голямо значение на откритието си. Необвързани Телци, днес няма да намерите баланса между работата и личния си живот. Ще трябва да направите известни жертви в една от сферите за сметка на останалите си постижения.

Денят ще е ненапрягащ и приятен. Комуникацията между двата пола ще се осъществява лесно. Представителите на силния пол, които са имали проблем в общуването с дамите, днес ще изгладят всички търкания и ще подобрят отношенията си с тях.

Днес ще се чувстваме заредени с приятна енергия и ще се радваме на приповдигнато настроение. Благодарение на чара си ще постигаме желанията си в личен и професионален план и ще печелим съюзници за каузите си.

Имайте предвид обаче нещо важно – днешният ден не е подходящ за мимолетни забавления и флиртове. Много по-благоприятен е за скрепяване на вече съществуващи отношения, както и за работене за наследници.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати