Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Това Маколи Кълкин ли е! Новата му визия ще ви изненада

Това Маколи Кълкин ли е! Новата му визия ще ви изненада

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190210
Маколи Кълкин
Снимка: Splash News
Маколи Кълкин през 2016 година

Актьорът Маколи Кълкин, който се прочу с ролите си в поредицата Сам вкъщи, изненада приятно всички с положителната си промяна. След като години наред той скандализираше феновете си с имидж на лошо момче и злоупотреба със забранени субстанции, днес 36-годишният американец изглежда по-добре от всякога.

След участието си в Сам вкъщи Маколи се сдоби с невероятна слава, но изглежда, че тя не му се отрази никак добре и подобно на много други известни личности посегна към опиатите.

Залитането обаче му изигра лоша шега. Освен на актьорската си кариера, той навреди на репутацията и здравето си. В последните години Кълкин изглеждаше силно състарен и изтощен, а името му се свързваше предимно със скандали.

Днес обаче ситуацията се е променила и по всичко личи, че актьорът е решил да вземе живота си в ръце. Наскоро в интернет се появиха негови снимки, които го показват в далеч по-приветлив вид.

Фенове на звездата отбелязват, че Маколи не просто си е възвърнал чаровната визия, но изглежда подмладен. Вижте и вие невероятната промяна на звездата от Сам вкъщи в галерията по-горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати