Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Избери цвят и виж какво трябва да промениш в себе си

Избери цвят и виж какво трябва да промениш в себе си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190209
5 от 6 Снимки

5. Оранжево


Вие сте творческа личност, която няма проблем да живее в пълен хаос. За вас е по-важно да се позабавлявате с приятели, отколкото да подредите дома си или да свършите по-рано належаща задача.

Човек на живота сте и не разбирате онези, които мислят прекалено много за бъдещето. Но именно от тях трябва да вземете пример, защото прекалено безотговорното ви поведение скоро може да ви изиграе лоша шега.

Цветовете покрай нас ни въздействат по необикновен начин и лекуват както душата, така и тялото ни. Ето защо е много важно с какви багри се обграждаме у дома, в офиса или в автомобила си.

Зеленото например се свърза с природата, растенията, цветята, дърветата и поляните. То отпуска съзнанието и премахва умората. Бори се успешно с главоболието и с напрежението в очите. Премахва депресията и подобрява тонуса.

Червеният цвят пък действа сгряващо. Той се препоръчва на хората със студени крайници, както и на онези, които страдат от любовни несгоди.

Цветовете, които ни привличат пък, могат да разкрият и някои наши неподозирани страни, както и най-вредните ни качества. Ако и вие искате да разберете с какво от характера си е добре да се преборите, направете нашия тест.

Достатъчно е да си изберете само един цвят от изображението, а след това да проверите в галерията ни за какви ваши слабости говори тази багра.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати