Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Твоето червило казва всичко за теб! Увери се сама

Твоето червило казва всичко за теб! Увери се сама

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
3 от 9 Снимки

3. Оранжево червило


Оранжевото червило (както и всички други по-нетипични на цвят червила като жълто, синьо, зелено) е характерно за дамите, които обичат експериментите и приключенията. Те се отличават със своето по-разчупено мислене, което често пъти дори скандализира околните. Възмущението на околните обаче не ги вълнува особено, защото тези момичета обичат да бъдат забелязвани. Присъщо за тях също така е, че притежават някакъв талант, който развиват още в детска възраст.

Чудили ли сте се досега как да разгадаете същността на даден човек, без да разполагате с факти за него като имена, професия, образование?

Това може да се случи много лесно и само като наблюдавате неговите модните предпочитания и цветовете, на които той залага при избора си на дрехи, обувки, чанти и аксесоари.

При жените пък е особено лесно, когато се анализира цветът на любимото им червило. Да, не се изненадвайте, дами! Цветът, с който избираме да подчертаем устните си, не е доказателство само за нашите модни предпочитания. Той всъщност е знаков и за нашия темперамент.

Според психолозите определени наши качества на подсъзнателно ниво ни карат да посягаме към едно или друго червило. А за да разберете какво казва за вас самите любимият ви цвят за устни, просто надникнете в галерията ни, където ще откриете тълкувание на най-популярните багри червило.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати