Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Ето кои са фазите на една връзка

Ето кои са фазите на една връзка

4 от 5 Снимки

Фазата на ангажираност


Изследването установило, че много хора не се страхуват да се ангажират с партньора си сравнително рано във взаимоотношения. 45% от хората ще бъдат ангажирани след една година заедно. Това означава, че ще имат съвместна банкова сметка или общо имущество. При 28 процента от хората тази фаза настъпва след шест месеца, при 13 процента идва след осем, а при 15 процента се случва след една година или повече. Половината от хората чакат поне шест месеца, за да представят партньора си на семейството си.

Пет са етапите, през които преминават взаимоотношенията на една връзка. Всеки един е специфичен, има своите особености, продължителност и възможни изходи от него.

Това може и да ви звучи далеч не толкова романтично, колкота са познанията ви за страстта на една връзка. Има си и основателна причина за тази дисекция на интимните взаимоотношения. Твърдението е дело на учените, които в множеството си не са известни с романтичните си предпочитания.

Изследователи от университета в Сидни са наблюдавали 1000 австралийски двойки, за да разберат кои са етапите на интимните човешки взаимоотношения.

Открихме пет ясно открояващи се фази в една връзка. Докато някои са просто забавни, други са от решаващо значение за бъдещето на една двойка, трети са драматични и стресиращи, казва авторът на изследването – професор Якоб Манинг.

Без повече бавене, вижте в горната галерия до какви изводи са достигнали учените или, с други думи, кои са фазите на една връзка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати