Ezine.bg»Статии»Интимно»Истината! Кога и защо сексът е най-хубав

Истината! Кога и защо сексът е най-хубав

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190209
3 от 4 Снимки

3. Не се страхуваме от забременяване


Страхът от нежелана бременност може да развали удоволствието по време на секс. След навършването на тридесетата година обаче повечето от нас вече са намерили партньор и всъщност се стремят точно към бебе, което прави сексът още по-хубав.

Ако тийнейджърските години и първите вълнуващи любовни трепети отдавна са зад гърба ви, недейте да гледате с носталгия към тях и със страх към бъдещето. Има много фактори, поради които животът след тридесетата година е много по-хубав, отколкото преди това.

Една от причините е, че вече сме стъпили на краката си, имаме работа и можем да си позволим повече почивки и удоволствия, отколкото когато сме били безгрижни младежи, изпълнени само с мечти.

Качеството на секса е другата много сериозна причина да обожавате своята зряла възраст. Доказано е, че хората, които са по-опитни, имат по-пълноценни сексуални изживявания и напредналите години съвсем не са предпоставка да се лишават от удоволствия в спалнята.

А ако още не се сещате сами какви са причините сексът след тридесетата година да е върхът, разгледайте нашата галерия. Там ще намерите отговорите на въпроса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати