Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Стойте далеч от тези напитки на първа среща! Ще ви прецакат

Стойте далеч от тези напитки на първа среща! Ще ви прецакат

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Бира

Първата среща е особено важна. По време на нея създавате първото впечатление у потенциалния партньор, което няма как да бъде изтрито или променено. Ето защо, ако искате нещата между вас да се получат - внимавайте какво пиете.

Още на първата среща хората започват да преценяват потенциалния си партньор. Началото се поставя от избора на питие. А понякога с това приключва всичко.

Неправилният подбор на напитка може да ви изиграе коварна шега. Макар да е прието да си поръчате алкохолна напитка, много е важно каква е тя, както и изпитото количество.

С поръчката на питието у партньора вече са се формирали определени впечатления. Като най-компрометиращи напитки, които създават лошо първо впечатление, без съмнение можем да поставим бирата, сайдерът и шотовете с различно съдържание, включително и текила.

Заключението е дело на специалистите и създатели на британско приложение за срещи. Те са установили, че идеалната среда е на първа среща да си поръчате само две напитки, да избягвате шотове и сайдер, да опитате да се отпуснете и да се насладите на вечерта.

Истината е, че не е много умно, докато се наслаждавате на вечерта, да подгрявате с текили. Именно тази напитка е на първо място сред най-неуместните според анкетираните. За 27 % от хората това е най-непривлекателният алкохол, който някой може да си поръча във вечер, предназначена да се опознаеш с човека отсреща. Една четвърт от анкетираните посочват като такава напитка сайдера, докато 13% се обявяват твърдо против бирата.

В другия край на класацията, на първо място по уместност, със 100% се нарежда бялото вино. След него са коктейлите, червеното вино и розето. Като приемливо количество се счита между една и пет напитки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати