Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Вашият романтичен хороскоп за февруари - месецът на любовта

Вашият романтичен хороскоп за февруари - месецът на любовта

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190209
9 от 12 Зодии

Стрелец


През първите седмици на новия месец ще сте безкрайно развълнувани от общуването с привлекателни и артистични хора. Но нека външността не ви главозамайва. Зад ослепителната визия се крият качества, които вие не сте готови да преглътнете. Затова не прибързвайте да кроите грандиозни планове за бъдеще само след няколко флирта. Обвързаните Стрелци ще имат повече време за почивка и развлечения. Предстои им и кратко романтично пътуване.

Месец февруари ще е изпълнен с ярки събития и важни постъпки. Ще ви се даде шанс да се сдобиете с лично щастие, но ще трябва и да докажете на Вселената, че го заслужавате, като здраво се потрудите.

Първите дни на февруари ще се вписвате леко в нови компании и ще водите приятни и задълбочени разговори. Ако си търсите нова половина, това е времето, в което трябва да сте максимално общителни.

Излизайте на романтични срещи и анализирайте своите събеседници. Ще имате широк кръг от почитатели и ще трябва внимателно да прецените избора си. През втората половина на месеца идва моментът, в който ще преминете от размишления към конкретни действия.

Ако сте избрали да споделите личното си пространство с опитен и улегнал човек, усърдията ви ще дадат плодове. Но ако сте се впуснали с поредната необмислена афера с ненадежден партньор, не очаквайте отношенията ви да доведат до годеж или брак.

След 11-ти февруари идва моментът, в който дори старите партньорства ще бъдат освежени с приятни емоции. Средата на месеца ще е изпълнена с подаръци, изненади и романтични почивки. Това ще скрепи отношенията и ще внесе страст в тях.

Вижте в горната галерия любовния хороскоп за февруари.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати