Ezine.bg»Статии»За Дома»Фън Шуй»Кухня по Фън Шуй: Мисията възможна!

Кухня по Фън Шуй: Мисията възможна!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
3 от 4 Снимки

3. Уреди


Уредите, които изпъкват или се намират над главите ни, са враждебни според Фън Шуй. Приберете колкото се може повече от тях или заложете изцяло на вградени уреди. Тези, които все пак не могат да се скрият, трябва да са с по-малка форма и красив дизайн. Важен е и материалът, от който са подбрани предвид факта, че са често използвани.

За да е прекрасен и успешен животът ви, е редно всичко в дома ви да е според Фън Шуй. Древното китайско изкуство за хармонизиране на енергията действа безотказно.

Според правилата на Фън Шуй кухнята е най-важната стая в дома. Като олицетворение на човешкото сърце, тя трябва да е добре осветена.

Атмосферата в нея трябва да е приятна и уютна. Всеки гост, който влезе в кухнята, трябва да се чувства добре. Домакинът не трябва да има никакви притеснения да допусне в нея своите най-близки хора, приятели и роднини. Така той ги допуска директно в сърцето си.

Фън Шуй правилата за подредба и дизайн на кухнята не са сложни. Те обаче са задължителни, ако искате да живеете в мир и хармония със себе си.

Вижте в нашата галерия как да постигнете една перфектно подредена според китайското древно учение кухня.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати