Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Деми Ловато с отпуснат корем и целулит, но по-щастлива от всякога

Деми Ловато с отпуснат корем и целулит, но по-щастлива от всякога

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Отпуснатия корем на Деми Ловато

Изпълнителката Деми Ловато реши да е различна от колегите си в Холивуд и открито да покаже своите несъвършенства по тялото. Във времената, когато усърдно се използва Фотошоп, за да се изчисти всеки малък недостатък, Деми пусна снимки на отпуснатото си коремче и целулита по бедрата си.

Тя казва, че с тези снимки иска да насърчи феновете си да се харесват, въпреки че нямат фигура на модел.

По-рано тази година певицата заяви, че спира да спазва диети и да се бори със закръглената си фигура. Тя все още позира с бански и оскъдно облекло, с което показва, че не бива да криете тялото си само защото не е с идеалните размери.

Години наред страдах от ниско самочувствие, защото съм предразположена към напълняване. Всеки ден за мен беше борба и се обвинявах, ако хапна нещо сладко, споделя Деми.

Но сега е убедена, че е по-важно да се чувстваш добре, а не да изглеждаш добре. Затова се храни с каквото пожелае и споделя, че се чувства наистина прекрасно, макар и да е с по-отпуснато тяло.

Научих се да обичам тялото си. Всеки може да се чувства по този начин, но е нужно да промени нагласата си за живот, споделя певицата. Тя добавя и че отдавана е обърнала гръб на недоброжелателните коментари по неин адрес и живее живота си, без да се съобразява с общественото мнение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати