Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да се обичате повече според зодията

Как да се обичате повече според зодията

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
3 от 12 Снимки

Близнаци


Изпълнени сте с тревоги. Непрестанно мислите за нещата, които не сте успели да свършите, или за обещанията, които не сте успели да спазите. Спрете да го правите и обърнете внимание на постигнатите успехи. Само когато напълно осъзнаете какъв човек сте всъщност, ще започнете да се обичате повече.

За да бъде един човек щастлив и обичан от другите, е редно на първо място да обичаш себе си. Едно уравновесено отношение към вътрешното Аз е ключово за това как околният свят реагира на нашето присъствие в него.

Когато се обичате самите вас, ще искате целия свят да ви приема и да помага в начинанията ви. За да започнете промяната, е редно да започнете първо с вътрешното си Аз.

На някои отнема години, докато други успяват да открият вътрешния си баланс за дни. За да бъдете способни на всичко и да успявате в начинанията си, трябва да живеете в мир със себе си.

Трудно е да се научим да обичаме самия себе си. За щастие звездите идват на помощ. Ето ви отговорите /виж галерията/, които вашият личен зодиакален знак може да ви даде.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати