Как да епилираме триъгълника?

Обезкосмяване
Комплект четки за грим със стилен калъф - 12 бр-18%
Препоръчано за теб:
Комплект четки за грим със стилен калъф - 12 бр
23.00 лв.
18.86 лв.
Виж ››

Има много мъже, които твърдят, че си "падат" само по натуралните жени. Жени, които не носят грим, не боядисват косата си и не са се подлагали на никакви козметични или пък хирургически намеси с цел подобряване на външния им вид. Дотук нищо лошо.

Но я си помислете дали един мъж, колкото и да твърди, че харесва само "натуралните" жени, би се радвал, ако те са космати. С дълги черни косми по краката и ръцете и извиращи под секси потника им косми под мишниците. А какво да кажем за областта на триъгълника? Възможно ли е да им харесват жени, чиито косми се подават извън ефирните им дантелени бикини? Надали.

И тук си идваме на думата. Лесно е да премахнете окосмяването по краката и ръцете си, но областта на триъгълника е по-сложна задача. Там кожата е много нежна и чувствителна и самото място е доста недостъпно за каквато и да е манипулация по обезкосмяване.

Повечето жени използват самобръсначка или крем депилатоар, за да премахнат излишните косми в областта на триъгълника си. Това е най-безболезненият и лесен начин за обезкосмяване, което го прави и масов. Проблемът е, че космите започват да растат много бързо и често се стига до превръщането на тази процедура в ежедневие.

Епилация на триъгълник

Друг вариант за премахване на космите в областта на триъгълника е чрез епилация или кола маска. Няма да крием, че е доста болезнено, но пък по този начин ще Ви се налага да се обезкосмявате само 1 или най-много 2 пъти в месеца. Препоръчваме Ви обаче да се доверите на козметик, тъй като сами се сещате, че тази процедура е трудна за практикуване в домашни условия. Да не говорим и че може да се стигне до сериозни инфекции на кожата в това най-женско кътче, известно като триъгълник.

Лазерната и фотоепилацията вече също не са толкова скъпи манипулации, а ефектът им е доказан. Предимство имат жените с по-тъмни косъмчета, тъй като при тях не са необходими много процедури. Важно е да избирате само такива козметични салони, които са с утвърдено име, защото тези манипулации никак не са безопасни.

Епилиране

Добрата новина е, че именно утвърдените козметични салони за лазерна и фотоепилация вече често правят всякакви промоции и можете за не толкова голяма сума да постигнете дълготраен ефект и лесно да се избавите от досадните косъмчета в областта на триъгълника.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest