Козметика и Козметични Процедури

Козметика и Козметични Процедури

Козметика и козметични процедури от Ezine.bg. Козметика за всеки ден и грим. Козметични процедури за лицето и тялото.
Масло от чаено дърво - състав, ползи и приложениеМасло от чаено дърво - състав, ползи и приложениеЕто какво трябва да знаете за маслото от чаено дърво. Вижте най-важните ползи и приложения на маслото от чаено дърво. Защо употребата на чаено дърво е толкова широка?
Масло от бор – ползи и приложениеМасло от бор – ползи и приложениеЗа получаване на етерично масло от бор, се използва най-често бял бор. Маслото от бор има много полезни свойства.
Маслиново масло - ползи и приложениеМаслиново масло - ползи и приложениеМаслиново масло - ползи и приложение. Маслиновото масло намира приложение в кулинарията, разкрасяването и народната медицина. Кои са най-полезните свойства на маслиновото масло.
Разкрасяващата сила на розовото маслоРазкрасяващата сила на розовото масло
24 Юни
1
Admin
Тъй като съвременните козметични компании са започнали включването на природни съставки в своите продукти, те установиха, че има ограничения върху способността на всяка съставка да засили красотата.
Розово масло - ползи и приложениеРозово масло - ползи и приложениеМаслото от роза е скъпоценно богатство за красота и тонус. То е всеизвестно от векове. Какви са ползите и приложенията на маслото от рози?
Масло от жасмин - ползи и приложениеМасло от жасмин - ползи и приложениеМаслото от жасмин е уханно и много ценно. Вижте ползите и приложенията на маслото от жасмин. Маски за лице, коса и тяло с жасминово масло.
Рецепти за домашен сапун от козе млякоРецепти за домашен сапун от козе млякоА какво ще кажете за домашно приготвен сапун от козе мляко? Ето две лесни рецепти за сапун с козе мляко, които да опитате вкъщи. С него кожата ви ще получи така жадуваната през зимните месеци хидратация и здрав вид
Аюрведа: Сутрин енергизиращ масаж с етерични маслаАюрведа: Сутрин енергизиращ масаж с етерични масла
23 Юни
Admin
Според Аюрведа лавандулово масло или масло от рози, примесено с бадемово олио е най-добро за тонизиращ масаж, който зарежда тялото ни сутрин.
Етерично масло от ментаЕтерично масло от ментаКакви са ползите и приложенията на маслото от мента? Етеричото масло от мента е естественият начин на природата да се погрижи за здравето и красотата на човечеството. Ползи и приложения на маслото от мента.
Мравчена киселина - ползи и приложенияМравчена киселина - ползи и приложенияМравчената киселина е химичен реагент, принадлежащ към наситени едноосновни киселини от карбоксилната група, най опасните от мастните киселини. Мравчената киселина се използва и в козметиката.