Ezine.bg»Статии»Здраве»Симптоми»5 причини за тъмни кръгове под очите

5 причини за тъмни кръгове под очите

4 от 5 Снимки

4. Търкане на очите


Когато Ви се доспи или пък очите Ви вече са натежали, по навик започваме да търкаме очите си. Което също води до появата на сенки или торбички под тях.

Много е вероятно повечето хора да Ви завиждат, ако си падате по нощния живот, по купоните, баровете, дискотеките и т.н. Но освен че си падате, можете и да си го позволите. Все още нямате деца или пък спокойно ги оставяте на бабите или детегледачките.

Нямате "досадна" половинка, която да Ви прави забележки или пък напротив- имате половинка-купонджия, който Ви придружава на всички нощни мероприятия. Дотук всичко изглежда наред.

При подобен начин на живот обаче шансът да не се събудите някоя сутрин с тъмни кръгове и торбички под очите е минимален. А може и да стане ежедневие.

Чудесна идея ще е да си закупите специализирана козметика за намаляване на подобни визуално неприятни "дефекти" или пък да използвате добре изпитаните народни методи за премахване на тъмните кръгове и торбичките под очите - напоени памучни тампони с розова вода или изстудени компреси от пакетчета зелен чай.

Преди това обаче е добре да се запознаете кои са най-честите причини за появата на торбички и тъмни кръгове под очите /в галерията/.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати