Симптоми

Симптоми

Симптоми при различни видове заболявания и здравословни проблеми. Ранни симптоми и превенция на различни заболявания.
Вижте признаците за недостиг на омега-3 мастни киселиниВижте признаците за недостиг на омега-3 мастни киселиниНенаситените мастни кисели са от есенциалните за човешкото здраве и правилното функциониране на мозъка киселини. Омега-3 мастните киселини играят много важна роля за работата на мозъка, здравето на сърцето, доброто зрение и метаболизма.
Какво индикира вагиналното течение?Какво индикира вагиналното течение?Не е най-удобната тема за разговор, но е важно да й обърнем внимание. Вагиналното течение е напълно нормално явление, което всяка жена изпитва.
Опасно ниски нива на магнезий в организма! Това са симптомитеОпасно ниски нива на магнезий в организма! Това са симптомитеПричините за недостига на магнезий варират - от недостатъчен хранителен прием, до загуба на магнезий от тялото. В тази статия ще ви запознаем с 5 симптома, подсказващи за опасно ниски нива на магнезий в организма.
Защо ми е студено постоянно?Защо ми е студено постоянно?Много хора изпитват студова непоносимост, а някои дори повече от други. Тя може да се появи само в определени части на тялото, като ръцете или краката. Защо ви е студено постоянно?
Горчив вкус в устата - на какво е симптом и как да се справимГорчив вкус в устата - на какво е симптом и как да се справимНеприятният горчив вкус в устата може да бъде нормална реакция към кисела или пикантна храна. Когато обаче този вкус продължава да се усеща много дълго време или се случва внезапно без видима причина, това вече може да бъде притеснително.
Симптоми за проблеми със сърцетоСимптоми за проблеми със сърцетоПрез последните години сърдечните заболявания са сред най-разпространените, а от тях страдат все повече хора в разцвета на силите. Вижте симптомите за проблеми със сърцето.
Ето кой симптом на главоболието често не забелязвамеЕто кой симптом на главоболието често не забелязвамеГлавоболието не е непременно свързано с главата. Малко известен факт е, че хората, страдащи от този проблем могат да изпитват и болки в лицето. Този тип болка не е известна като симптом на главоболието.
Знаци на тялото, които говорят че инфарктът наближаваЗнаци на тялото, които говорят че инфарктът наближаваСърдечните проблеми са едни от най-често срещаните днес. За съжаление има редица фактори, които не щадят сърдечното здраве – стрес, нездравословен начин на живот, ниска физическа активност, безсъние и т. н.
Боли те корем? Ето защо боли в различните части на коремаБоли те корем? Ето защо боли в различните части на коремаНе всички форми на коремна болка могат да бъдат предотвратени. Местоположението на коремната болка може донякъде да ви подскаже кой е основният виновник за нейната поява.
Стресът и тревожността водят до физическо усещане за болкаСтресът и тревожността водят до физическо усещане за болкаНеслучайно хората казват, че негативизмът би могъл да нанесе трайни щети и то не само върху психиката ни. Доказано е, че ако човек се вглъби в проблемите и несполуките си, може да си навлече физическа болка.