ezine.bg»Статии»Здраве»Симптоми
Симптоми

Симптоми

Симптоми при различни видове заболявания и здравословни проблеми. Ранни симптоми и превенция на различни заболявания.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Признаци за недостиг на витамин СПризнаци за недостиг на витамин СВитамин С (аскорбинова киселина) е сред основните витамини в нашето тяло. Той изпълнява множество важни функции в човешкия организъм, като образуването на костите, зъбите, тъканите.
Алергия към праскови - какво трябва да знаем?Алергия към праскови - какво трябва да знаем?Прасковите са едни от най-вкусните летни плодове, пълни са с полезни вещества и много микроелементи. Алергия към праскови - какво трябва да знаем?
Как тялото ни подсказва, че сме стресираниКак тялото ни подсказва, че сме стресираниШарлот Уотс, която е хранителен експерт, обяснява, че стресът много бързо изсмуква хранителните вещества от тялото, а след това организмът дава сигнал, че има някакъв проблем.
Негативните емоции ни причиняват тези заболявания!Негативните емоции ни причиняват тези заболявания!Според някои психолози редица заболявания биват отключени вследствие на дълготрайни негативни емоции, които таим в себе си. Вижте кои са те!
Признаци за недостиг на витамин В8Признаци за недостиг на витамин В8
13 Август
Марина
Различни сериозни усложнения от недостиг на витамин B8 включват метаболитна ацидоза, чернодробна стеатоза, конвулсии и други. Вижте още някои признаци за недостиг на важния витамин:
Алергия към ягоди - какво трябва да знаемАлергия към ягоди - какво трябва да знаемАко се окаже, че сте алергични към ягоди, това може да ви причини редица проблеми. Алергичната реакция към ягоди е вид хранителна алергия и засяга от 6 до 8 процента от децата и около 9 процента от възрастните.
6 неподозирани причини за болки в гърба6 неподозирани причини за болки в гърбаНеудобният офис стол, старият матрак, претоварването във фитнеса са сред обичайните причини за болки в гърба, раменете, врата и кръста. Освен тях обаче има и някои неподозирани фактори, водещи до болезнени усещания в гърба.
Селективно хранително разстройствоСелективно хранително разстройствоКаква е причината за селективното хранително разстройство? Видове селективно хранително разстройство. Симптомите на селективно хранително разстройство?
Как тялото ни подсказва, че се нуждае от детоксКак тялото ни подсказва, че се нуждае от детоксВсички знаем, че благодарение на нездравословната храна, която консумираме, на мръсния въздух, който пълни белите ни дробове, на заседналия начин на живот. Как тялото ни подсказва, че се нуждае от детокс.
Симптоми на висок холестеролСимптоми на висок холестеролВажно е всеки един човек да е запознат с основните и най-лесно забележимите симптоми на повишения холестерол. Първият признак е това, че доста честно високите нива на холестерол водят до. . .