Симптоми

Симптоми

Симптоми при различни видове заболявания и здравословни проблеми. Ранни симптоми и превенция на различни заболявания.
Отбелязваме Световния ден на сърцетоОтбелязваме Световния ден на сърцетоНа 29-ти септември целият свят отбелязва Деня на сърцето. По този повод в повечето страни се организират различни кампании и акции. Световният ден на сърцето ни напомня, че най-важно е да обръщаме внимание на сигналите на. . .
Кисти на яйниците: Видове и симптомиКисти на яйниците: Видове и симптомиКистите на яйчниците са торбички пълни с течност, които могат да се образуват в или върху самите яйчници. Кисти на яйниците: Видове и симптоми.
Всичко за гъбичното акне: Как да се идентифицира и лекуваВсичко за гъбичното акне: Как да се идентифицира и лекуваГъбичното акне е вид инфекция в космените фоликули на кожата. Всичко за акнето, причинено от гъбички: Как да се идентифицира и лекува?
Изненадващи признаци на депресияИзненадващи признаци на депресияДепресията обикновено се свързва с чувството на подтиснатост, тъга и безразличие. Но освен тези мрачни емоционални чувства тя има и физически проявления, които никак не са за подценяване. Вижте изненадващите признаци на депресия.
Секс алергия? Какво е товаСекс алергия? Какво е товаСекс алергията, ако може така да се нарече, възниква тогава, когато в интимния процес нашата имунна система започва да се защитава. Ако секс алергията не е в резултат на спермата, лубриканта или презерватива, тогава
Защо и кога косата окапва?Защо и кога косата окапва?Окапването на косата често не се дължи само на вътрешни проблеми на организма. Някои от причините за опадане на косата могат да бъдат предотвратени.
Дехидратацията може да докара организма до шокДехидратацията може да докара организма до шокДехидратацията е опасно патологично състояние, при което съдържанието на вода в организма е силно намалено. Причини и симптоми при дехидратация.
Задържане на водаЗадържане на вода
17 Юни
Задържане на вода често се нарича оток. Това е състояние, което е резултат от течове в тъканите на тялото от кръвта. Обикновено течността се оттича от тъканите на тялото чрез лимфната система - мрежа
Три вида мазнини в корема, които не са причинени от преяжданеТри вида мазнини в корема, които не са причинени от преяжданеМъжете и жените носят мазнини около корема си по различен начин. И в двата случая причините за излишните мазнини невинаги са свързани с преяждане.
Важни факти за вирусите, които трябва да знаетеВажни факти за вирусите, които трябва да знаете
21 Март
Анабел
Вирусите са на всякъде около нас и съществуват откакто свят светува. Те са с много малки размери и се разпространяват бързо от заразен върху здрав организъм. Ето още някои факти за вирусите.