Симптоми

Симптоми

Симптоми при различни видове заболявания и здравословни проблеми. Ранни симптоми и превенция на различни заболявания.
Защо имам симптоми на бременност при отрицателен тест?Защо имам симптоми на бременност при отрицателен тест?И ако все пак сте сте си направили тест, който твърди че не сте бременна, то тогава остава въпросът - защо изпитвате всички тези симптоми, сякаш сте бременна? Оказва се, че има много причини за това.
Моят първи цикъл - какво трябва да знам за менструацията?Моят първи цикъл - какво трябва да знам за менструацията?Кога настъпва първата менструация и какво трябва да знаем за нея. Нормална ли е болката по време на месечен цикъл? След първата менструация цикълът се установява като редовен в рамките на 1-1. 5 години.
Сутрешна тревожност - симптоми и справянеСутрешна тревожност - симптоми и справянеКогато тревожните мисли ви нападнат веднага щом отворите очи, това може да е признак на сутрешно безпокойство и тревожност.
Постоянно ви е студено? Тогава прочетете товаПостоянно ви е студено? Тогава прочетете товаНякои хора целогодишно имат чувстото, че ще умрат от студ и не могат да се стоплят, дори и когато навън е адска жега.
Внимание, дами! Есента идва с анемияВнимание, дами! Есента идва с анемияАнемията, изразяваща се в липса на желязо, е често срещано заболяване, което има своя пик есента и началото на зимата. Желязо-недоимъчната анемия се отключва през есента и идва с тежки симптоми като шум в ушите, отпадналост
Видове акне и техните симптомиВидове акне и техните симптомиПочти всеки човек получава акне в даден момент. За съжаление, тези досадни подутини са склонни да се появяват в най-лошите моменти – преди голяма среща или интервю за работа. Какви са видовете акне?
Отбелязваме Световния ден на сърцетоОтбелязваме Световния ден на сърцетоНа 29-ти септември целият свят отбелязва Деня на сърцето. По този повод в повечето страни се организират различни кампании и акции. Световният ден на сърцето ни напомня, че най-важно е да обръщаме внимание на сигналите на. . .
Кисти на яйниците: Видове и симптомиКисти на яйниците: Видове и симптомиКистите на яйчниците са торбички пълни с течност, които могат да се образуват в или върху самите яйчници. Кисти на яйниците: Видове и симптоми.
Всичко за гъбичното акне: Как да се идентифицира и лекуваВсичко за гъбичното акне: Как да се идентифицира и лекуваГъбичното акне е вид инфекция в космените фоликули на кожата. Всичко за акнето, причинено от гъбички: Как да се идентифицира и лекува?
Изненадващи признаци на депресияИзненадващи признаци на депресияДепресията обикновено се свързва с чувството на подтиснатост, тъга и безразличие. Но освен тези мрачни емоционални чувства тя има и физически проявления, които никак не са за подценяване. Вижте изненадващите признаци на депресия.