Здраве

Здраве

Здравен журнал за твоето здраве. Здравни теми и съвети за здравето. Прости съвети на здравна тематика.
Етерично масло от куркума - всички ползиЕтерично масло от куркума - всички ползиАюрведа използва етеричното масло от куркума повече от 4000 години. Етеричното масло от куркума притежава антимикробни свойства. Ето какви невероятни ползи може да извлечете от маслото от куркума.
Това са най-ефективните билки за лечение на артритТова са най-ефективните билки за лечение на артритКогато чуят думата артрит, повечето хора си мислят че тя се отнася само за възрастните хора, но артритът засяга и млади хора. Това са най-ефективните билки за лечение на артрит.
Облекчете артритните болки с помощта на етерични маслаОблекчете артритните болки с помощта на етерични маслаЕдно от най-често разпространените ставни заболявания е артритът, който причинява неприятни симптоми като болка и подуване. В следващите редове ще разгледаме някои етерични масла, облекчаващи артритните болки:
Начини за повдигане на имунитета през пролеттаНачини за повдигане на имунитета през пролеттаПрез пролетта имунната ни система е изправена пред редица предизвикателства. Вижте някои начини за повдигане на имунитета именно през този преходен сезон.
Най-добрите чайове против пролетна умораНай-добрите чайове против пролетна умораКакво се случва пролетно време с организма ни? Имунните му сили са отслабени, усещаме липса на редица витамини като D и В, на желязо и още други безценни за човешкото тяло вещества. А причината за този дефицит е много лесно за обяснение.
Най-полезните витамини и добавки за очиНай-полезните витамини и добавки за очиОчите ни са непрекъснато активни в будно състояние и са подложени на постоянен стрес. Най-полезните витамини и добавки за очи:
Ето как зехтинът може да ви отърве от въшкитеЕто как зехтинът може да ви отърве от въшкитеПроблемите с въшките съществуват от векове, но най-често се срещат при децата. Ето как зехтинът може да ви отърве от въшките:
Да си пожелаем здраве в Световния ден на здравето!Да си пожелаем здраве в Световния ден на здравето!Днес в цял свят се отбелязва Световният ден на здравето. У нас професионален празник имат всички здравни работници.
Удивителните лечебни свойства на карамфилаУдивителните лечебни свойства на карамфилаКарамфилът може да се използва и за унищожаване на паразити и отблъскване на насекоми.  Нека разгледаме в повече детайли полезните свойства на карамфила.
Комбинирайте упражненията със смях за супер фигураКомбинирайте упражненията със смях за супер фигура
01 Април
Един от най-бързите методи за красива и стройна фигура е да правите упражненията си смеейки се. Смехът прави физическото натоварване много по-ефективно от обикновените тренировки.