Защо менструацията винаги е съпътствана от стомашен дискомфорт?

Защо менструацията винаги е съпътствана от стомашен дискомфорт?

Спазмите и хормоналните проблеми са често срещани признаци по време на менструация. Диарията и стомашните болки обаче могат да са индикация за други проблеми.

1

Популярни

Здраве - Как да избегнете мускулна треска

Как да избегнете мускулна треска

22.08.2019028

Мускулната треска е състояние, познато на всеки, който е променял в даден момент ритъма си на движение. Дискомфортът или болката в мускулите съпътства всяка по-рязка промяна на физическите движения и активност.

Здраве - Как да се отървем от папиломите

Как да се отървем от папиломите

22.08.2019034

Папиломите засягат хората от много години насам. По принцип те не са опасни, но могат да бъдат грозни и дори заразни. Ето как да се отървем от папиломите.

Здраве - Как да се отървем от лошата миризма на краката

Как да се отървем от лошата миризма на краката

20.08.2019027

Докато повечето хора само понякога усещат лоша миризма от краката си, то други живеят в страх да не си свалят обувките. Медицинският термин за миризливи крака е бромодоза. Как да се отървем от лошата миризма на краката?

Здраве - Как да свикнете с новите диоптрични очила?

Как да свикнете с новите диоптрични очила?

19.08.2019041

Вече все по-голяма част от хората се сблъскват с различни проблеми със зрението и доста често се налага то да бъде коригирано с очила. Как да свикнете с новите диоптрични очила?

Здраве - Как да се отървем от бяло течение

Как да се отървем от бяло течение

17.08.2019071

Както виждате, има цял куп причини, които пораждат това неприятно усещане, и разбира се, всяка една от нас бърза да се избави от него. Лечението на бялото течение би било ефикасно, ако

Здраве - Опасен ли е за здравето ръчният часовник?

Опасен ли е за здравето ръчният часовник?

17.08.20190112

Да, ръчният часовник крие опасности. До тези изводи специалистите са стигнали след извършени натривки с различни видове часовници.

Здраве - Как да се справим с диастазата

Как да се справим с диастазата

16.08.2019025

Диастазата е частичното или пълно отделяне на коремните мускули, които се срещат в средната линия на корема. Състоянието е много често по време и след бременност.

Здраве - Здравословни състояния, в които се дава течен аналгин

Здравословни състояния, в които се дава течен аналгин

15.08.2019068

Според официалната статистика аналгинът е най-използваното и продавано лекарство у нас през последните 10 години. Кои са здравословните състояния, при които се дава течен аналгин.

Здраве - Как да се отървем от болките в рамото

Как да се отървем от болките в рамото

14.08.20190153

Болката в ставите може да засегне всеки. Тя може да включва хрущялите, връзките, мускулите, нервите или сухожилията, както и лопатката, шията и цялата ръка.

Здраве - Kак да се отървем от цирей

Kак да се отървем от цирей

14.08.20190167

Циреите и абсцесите са червени, пълни с гной подутини, които се образуват под кожата. Те често са болезнени и размерът им може да нарасне, докато не бъдат източени.

Здраве - Внимание: Кафето на гладно е опасно!

Внимание: Кафето на гладно е опасно!

12.08.20190129

Представата за началото на деня винаги се свързва с чаша черно ароматно кафе. Това е напитката с най-много почитатели по света. Тя е най-доброто средство за събуждане и освежаване.

Здраве - Как да се справим с подутите сливици?

Как да се справим с подутите сливици?

12.08.2019041

Подутите сливици най-често са симптом на състояние известно като тонзилит. То възниква, когато сливиците ви се заразят. Може да бъде причинена както от бактериални, така и от вирусни инфекции.