Здраве

Здраве

Здравен журнал за твоето здраве. Здравни теми и съвети за здравето. Прости съвети на здравна тематика.
Методът на Вим Хоф - практики за здраве и издръжливостМетодът на Вим Хоф - практики за здраве и издръжливостМъдрата поговорка Дишането е живот е абсолютно вярна, защото човек може да не пие вода и да гладува няколко дни, но без въздух не може да оцелее. Методът на Вим Хоф - практики за здраве и издръжливост:
Прием на aстаксантин - как, кога и защоПрием на aстаксантин - как, кога и защоАстаксантинът е червеникав пигмент, който принадлежи към група химикали наречени каротеноиди. Той е причината за розово-червеникавият цвят на морските дарове. Кога, как и защо да приемате астаксантин?
Сутрешна тревожност - симптоми и справянеСутрешна тревожност - симптоми и справянеКогато тревожните мисли ви нападнат веднага щом отворите очи, това може да е признак на сутрешно безпокойство и тревожност.
Корен от репей – ползи и употребаКорен от репей – ползи и употребаКорен от репей – ползи и употреба. Репеят е изключително разпространено по нашите земи и в цяла Европа двугодишно или многогодишно растение.
Най-важните ползи от черния чайНай-важните ползи от черния чайВ по-хладните дни е съвсем нормално да се обърнем към топлите напитки. Измежду всички тях с право изпъква черния чай. Ароматен и ободряващ той крие много ценни полезни свойства. Какви са ползите от черния чай?
Най-важните ползи и свойства на невенаНай-важните ползи и свойства на невенаНевенът може да се използва както вътрешно, така и външно, като естествено средство за лечение на кожни проблеми, гастрит и чернодробно-жлъчни нарушения, също и менструални нарушения.
Чай от розмарин: здравословни ползи и приготвянеЧай от розмарин: здравословни ползи и приготвянеРозмаринът е една от най-използваните подправки в кулинарията, идеална за салати, месо и зеленчуци. Но днес ви препоръчваме да използвате подправката по друг начин. Чай от розмарин: здравословни ползи и приготвяне.
Екстракт от маслинови листа - ползи и приложенияЕкстракт от маслинови листа - ползи и приложенияЕкстрактът от маслинови листа е напълно безопасен и оказва се - наистина много полезен. Според научни изследвания приемът на екстракт от маслинови листа може да ви помогне да изгорите излишни килограми, за сърдечно здраве
Как да се пазим от респираторни вируси на работа?Как да се пазим от респираторни вируси на работа?Кашляне, кихане, висока температура и отпадналост. Това са само част от оплакванията, причинени от респираторни вируси. Как да се пазим от респираторни вируси по време на работа?
Как да засилим имунитета си преди зиматаКак да засилим имунитета си преди зиматаСилният имунитет е добър през цялата година, но особено в студения период някои съвети за подпомагане на тялото ще бъдат добре дошли. Как да засилим имунитета си преди зимата да е дошла?