Ezine.bg»Статии»Здраве
Здраве

Здраве

Здравен журнал за твоето здраве . Здравни теми и съвети за здравето . Прости съвети на здравна тематика.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лечение на псориазис - какво наистина помагаЛечение на псориазис - какво наистина помага
29 Март
Лечението на псориазис има за цел да спре растежа на кожните клетки толкова бързо и да премахне люспите. Алтернативна медицина при псориазис. Друга гледна точка върху лечението на псориазис
Синдром на захарното лице: как сладкото се отразява на кожата?Синдром на захарното лице: как сладкото се отразява на кожата?
27 Март
Концепцията за синдром на захарното лице се появи през последните години, хвърляйки светлина върху това как прекомерната консумация на захар влияе на кожата.
Какви са най-добрите практики за поддържане на здравето и имунитета?Какви са най-добрите практики за поддържане на здравето и имунитета?
26 Март
Доброто здраве е най-ценното притежание за всеки човек. За да бъде имунната ни система здрава и ефективна, е важно да полагаме добри грижи за себе си, като прилагаме най-добрите практики за неговото укрепване.
Успокояващи чайове за нервни жениУспокояващи чайове за нервни жени
26 Март
Кой билки успокояват нервността при жените? Успокояващи чайове за нервни жени. Как да успокоим нервите с чайове и да се почустваме добре?
Ролята на астрина в жизненоважните процеси в тялотоРолята на астрина в жизненоважните процеси в тялото
19 Март
Ролята на астрин в жизненоважни процеси в тялото. Каква е ролята на протеина астрин? Какво трябва да знаем за астрина? Каква е връзката между астрина и туморните образувания?
Лечебна диета при кървящи хемороидиЛечебна диета при кървящи хемороиди
09 Март
Значение на храненето при хемороиди. Същност на балансираната диета при хемороиди. Храни, богати на флавоноиди. Диетата при хемороиди трябва да бъде изготвена, така че да увеличи чревната перисталтика и да подпомогне
Хранене при множествена склероза: какво е позволено и какво не?Хранене при множествена склероза: какво е позволено и какво не?
07 Март
Има специални диети, препоръчвани за болните от множествена склероза. Те трябва само да следват няколко лесни правила, които ще им помогнат да се чувстват добре.
Как да излекуваме кървящи хемороиди с АюрведаКак да излекуваме кървящи хемороиди с Аюрведа
05 Март
Аюрведа приема, че при хемороиди има наличие на слаб храносмилателен огън, следствие на което храната не се разгражда добре.
Какво е биорезонанс и как работи и помагаКакво е биорезонанс и как работи и помага
28 Февр.
Същност на биорезонанса. Една от тези диагностични и лечебни терапии е биорезонансът. Ето какво представлява. Принцип на действие на биорезонансния апарат
Лампа от хималайска сол - защо да си вземем такава?Лампа от хималайска сол - защо да си вземем такава?
27 Февр.
Лампите от хималайска сол стават все по-предпочитана придобивка в модерния дом. С какво придобиха популярност лампите от хималайска сол? Какви са полезните свойства на лампите от хималайска сол?