Здраве

Здраве

Здравен журнал за твоето здраве. Здравни теми и съвети за здравето. Прости съвети на здравна тематика.
Какво ви превръща в мишена за комарите според наукатаКакво ви превръща в мишена за комарите според наукатаЗамисляли ли сте се дали правите нещо, с което да привличате комарите? В следващите редове вижте повече:
Масло от маточина - ползи и приложенияМасло от маточина - ползи и приложенияПрез Средновековието маточината е носела името Еликсир на живота. Полезните свойства на маслото от маточина се дължат на богатия му химичен състав.
Основни грижи за здравето на сърцетоОсновни грижи за здравето на сърцетоХрани и навици, които вредят или са полезни за здравето на сърцето. Вижте основните грижи необходими за здравето на сърцето.
Слагайте лук в чорапите си преди лягане! Ето защоСлагайте лук в чорапите си преди лягане! Ето защоЗащо да слагате лук в чорапите си, преди да си легнете? Струва ви се навярно странен метод на народната медицина, но лукът в чорапите вечер преди лягане е сигурно средство, което ще ви пречисти и предпази от. . .
Как да облекчим болката в коленете при артрит?Как да облекчим болката в коленете при артрит?Артритът може да причини болки и възпаления във всяка става на тялото ви, но най-често засяга коленните стави. Как да облекчим болката в коленете при артрит?
Етерично масло от кардамон - ползи и приложениеЕтерично масло от кардамон - ползи и приложениеКакви са ползите и приложенията на маслото от кардамон? В кулинарния свят кардамонът е известен като кралицата на подправките, и е третата най-скъпа подправка след шафрана и ванилията. Етеричното масло от кардамон се извлича от семената на растението.
Връзката между рака на гърдата и боите за коса: Какво трябва да знаетеВръзката между рака на гърдата и боите за коса: Какво трябва да знаетеСпоред изследователите жените, които използват постоянно боя за коса и химически изправители за коса, имат по-висок риск от развитие на рак на гърдата.
Правете такава лечебна вана веднъж седмично и бъдете здрави!Правете такава лечебна вана веднъж седмично и бъдете здрави!Човешките крака имат енергийни точки, които са отговорни за работата на определени органи и системи в тялото. Засягайки тези области с полезни вани за крака, можете значително да подобрите здравето си
Етерично масло от чесън - ползи и приложенияЕтерично масло от чесън - ползи и приложенияЕтеричното масло от чесън е много силно лекарствено средство, което може да се използва за борба с различни видове инфекции. Ето някои от основните ползи и приложения на етеричното масло от чесън
Секс алергия? Какво е товаСекс алергия? Какво е товаСекс алергията, ако може така да се нарече, възниква тогава, когато в интимния процес нашата имунна система започва да се защитава. Ако секс алергията не е в резултат на спермата, лубриканта или презерватива, тогава