ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Дамски прически, които мъжете не харесват

Дамски прически, които мъжете не харесват

ХрисиХриси
Новак
31415
Мъжете не харесват всички дамски прически
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Всяка дама притежава свой индивидуален стил и вкус. Това се отнася и за прическата ѝ. Независимо как се харесвате вие обаче, има някои прически, които мъжете не харесват. Нека видим кои са те и защо няма да успеете да впечатлите силния пол с тях. Ето най-мразените от мъжете прически.

1. Екстеншъни

Екстеншъните са мразени от повечето мъже

Това е най-популярния съвременен начин за сдобиването с дълга и гъста коса, когато не притежавате такава. Всичко обаче трябва да бъде в рамките на нормалното. Мъжете не обичат прекалено дълга коса до кръста, която е като метла, заплита се и ходи навсякъде. Освен това, те обичат да си играят с косата ви, а когато някакви щипки се преплитат в ръцете им, това не е никак приятно. Така че, момичета, внимавайте с екстеншъните!

2. Къса прическа

Мъжете не харесват късите прически

Супер къса коса, тип момчешка прическа не е никак привлекателна. Тя напомня на мъжете за техните баби и майки. Те имат нужда от страстна, чаровна и красива дама, и се впечатляват от такава коса.

3. Разрошен, небрежен кок

Разрошеният кок не се нрави на мъжете

По принцип небрежният момичешки стил понякога е секси, но ако прекалите, това може да се разбере и като знак за мърлявост. По-добре, заложете на прилежно направения кок, особено ако излизате на първа среща.

4. Конска опашка

Опашката също може да изглежда много строга в очите на мъжете

Тук има малко противоречия, тъй като има мъже, които харесват тази прическа, има и такива, за които тя е твърде обикновена. В случай че сте си направи строга конска опашка, която е заступорена на едно място, това би могло да изостри чертите на лицето и по този начин да промени напълно излъчването ви. Нежността може да изчезне и да направи да изглеждате твърде студени и надменни.

5. Твърде много обем

Обемната коса може да изплаши мъжете

Добре е косата да има обем, но не и да изглежда като гнездо на птички. Не прекалявайте с топирането, защото ще постигнете обратен ефект, който по-скоро би отблъснал силния пол. Заложете на умереното, защото съвсем лекият обем на косата също би могъл да направи гривата ви да изглежда плътна, гъста и здрава.

Все пак това не са строго определени правила. Разбира се, че може да си направите някоя от тези прически, ако изглеждате неустоимо с нея и ако любимият ви харесва по този начин. Всяко лице е индивидуално и точно някой от този стилове би подхождал на вашите черти. Най-добре се консултирайте с личния си фризьор преди да пристъпите към избор на дамска прическа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати