Как да не се размазва черният молив

Нанасяне на черен молив

Перфектно очертани очи. Инвестирали сте в поредния черен молив за очи с надеждата, че и той няма да ви предаде. Така, както направиха всички останали (десетки) преди него.

Каква е изненадата ви, когато установявате, че след като сте прибегнали до крайни мерки, инвестирали сте десетки левове в професионален молив за очи, и той се държи по същия начин, по който всички останали? Да, изненадата не е приятна.

Тенденция е обаче моливите да се разтичат. Помислете – особено в горещите месеци, колко жени с размазан молив виждате по улиците? И с колко от тях сте се спогледали разбиращо? И вие, и те не сте попадали на триковете, които ще накарат всеки молив да работи за вас.

Използвайте база. Инвестирайте в качествена! Спомнете си колко много моливи за очи притежавате. Нали не искате и базите ви да бъдат толкова? Вместо да експериментирате, доверете се на качествен и изпитан продукт – посъветвайте се с веща в света на гримовете приятелка или с компетентна консултантка от любимия ви магазин за козметика.

Как да използвате основа за грим – поставете я на клепачите, а след това върху базата минете с пухкава четка за грим и малко количество безцветна пудра или сенки за очи в телесен цвят. След това нанесете молива си по обичайния начин и се наслаждавайте на резултатите.

Друг трик. Посегнете към сенките. Да, да, знаем, че се опитвате да очертаете окото с молив, а не да правите опушен грим. След като поставите молив на клепача – без значение на кой, с малка четка или с апликатор минете върху вече нарисуваната линия със сенки в същия цвят.

Грим с черен молив

Това ще ви даде и леко опушена визия, с която ще изглеждате стилни, а едновременно с това ще удължи живота на грима си с впечатляващо много време. Можете да използвате този трик и на водната линия, и на долния, и на горния клепач. Не само с черен молив, а с всеки цвят, стига да притежавате сенки в подобен.

Използвайте фиксиращ спрей за грим. Макар и това да е един от продуктите, за който най-малко се говори, той запечатва всичко и кара вида ви да изглежда много по-завършен. Освен, че гримът ви става по-красив, с фиксиращия спрей ще забележите и колко по-дълготраен е. Така че размазаният черен молив вече няма да ви притеснява.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати