Тайните за красота на младоликите жени са разкрити!

1 от 7 Снимки
1. Никога не правете компромиси със съня. Осигурявайте си по минимум 8 часа непрекъснато спане на ден, при това задължително в часовете между 23.00 и 08.00. Това е най-благоприятното време за почивка, в което тялото се презарежда с енергия и синтезира хормон на младостта. Винаги спете в добре проветрена, стая, на тъмно, в спокойна обстановка и без излишен шум.

Едва ли има жена, която да не иска да изглежда младолика. Безспорно нежната половина от човечеството винаги е търсила ключа към вечната младост. За жалост, все още не е открита формулата на вечния живот, но пък са добре известни някои съвети, които могат да ви помогнат да запазите лицето си по-младо и свежо по-дълго.

Точно това се е случило и с някои дами около нас. Ако се огледате, веднага ще ги забележите. Те отдавна не са първа младост, но въпреки това са жизнени, сияещи и трудно някой би допуснал тяхната истинска възраст.

Каква е тайната на младоликите жени? Дали става въпрос само за гени, или има и нещо повече? На тези въпроси ще отговорим в днешния ни материал, посветен на тайните за красота на младоликите жени.

Ето какви рутинни процедури препоръчват тези момичета за дълготрайна свежест и бодро излъчване:

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати