Лице и Тяло

Лице и Тяло

Грижа за лицето и тялото, практични съвети. Красотата на лицето. Тайните на твоето тяло. Как да се грижим за тялото си.
Кокосова вода - еликсир за млада кожаКокосова вода - еликсир за млада кожаКокосовата вода е не само най-добрите средства за естествено утоляване на жаждата през лятото, но също така има ползи за кожата. Кокосова вода - еликсир за млада кожата.
Как да използваме кокосово масло за лицето сиКак да използваме кокосово масло за лицето сиКокосовото масло навлиза все повече в здравословното хранене. Освен това намира употреба като домашно средство за разкрасяване. Как да използваме кокосово масло за лицето си?
Четка за почистване на лице - да или не?Четка за почистване на лице - да или не?Четка за почистване на лице - да или не? Ползи от четките за почистване на лице. Мнения за четките за почистване на лице.
Базови масла за лицеБазови масла за лицеБазовите масла се използват широко в съвременната козметика за лице, тяло и коса. Подходящи са за домашна грижа за лицето както в чист вид, така и в състава на маски, кремове и друга домашна козметика.
Грижи за подмладяване на кожата около очитеГрижи за подмладяване на кожата около очитеБръчките, тъмните кръгове и подпухването са сред първите знаци, че кожата около очите има нужда от по-специални грижи. Как да подмладим кожата около очите и да се сдобием отново със сияещ лик?
Ползи от кардамоновото масло за кожатаПолзи от кардамоновото масло за кожатаЕфирното масло от кардамон се използва вече повече от 3000 години в медицината, но и в козметиката, поради неговите множество ползи за организма ни. Ползи от кардамоновото масло за кожата:
Неподозирани причини за поява на ранни бръчкиНеподозирани причини за поява на ранни бръчкиАко на лицето ви се появят бръчки, означава ли, че е настъпила старостта? Не, разбира се! Може да няма нищо общо между първите бръчки и стареенето на тялото. Неподозирани причини за поява на ранни бръчки:
Домашни шоколадови маски за лицеДомашни шоколадови маски за лицеПредимство на шоколада е, че благодарение на него може да се сдобиете с безупречна кожа. Ето няколко шоколадови маски за лице, които лесно и бързо може да си приготвите в домашни условия.
Златни правила за красива кожа в студените дниЗлатни правила за красива кожа в студените дниЗа да запазите кожата си кадифена въпреки студа през зимния период, вземете предвид нейните основни нужди. Ето ги златните правила за красива кожа в студените дни!
Кокосово масло за подмладяване на околоочния контурКокосово масло за подмладяване на околоочния контур
15 Януари
Rosi Trifonova
Сместа от кокосово масло и витамин Е е идеална за подмладяване на околоочния контур и хидратиране на кожата. Ползвайте натурално кокосово масло за подмладяване на околоочния контур