Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло
Лице и Тяло

Лице и Тяло

Грижа за лицето и тялото , практични съвети. Красотата на лицето. Тайните на твоето тяло . Как да се грижим за тялото си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Полезни навици за тънка талияПолезни навици за тънка талия
25 Март
Тънката талия често се счита за символ на женската красота и един от ключовите атрибути на желаната женска фигура. Кои навици ви помагат да поддържате тънка талия?
Как да изглеждаме по-стройни без диетиКак да изглеждаме по-стройни без диети
21 Март
Омръзнали ли са ви диетите? Намирате ги за изтощителни и не ефективни? Не се отчайвайте - има и други начини да имате стройна фигура. Как да сме стройни без диети и гладуване?
Как на 50 да изглеждате като на 30 без операцииКак на 50 да изглеждате като на 30 без операции
15 Март
Желанието да изглеждаме по-млади е феномен, който прониква в културата и психологията на мнозина, особено в свят, който отдава голямо значение на външния вид и младостта.
Кожа: как да я тонизираме и да влезем във форма след диетаКожа: как да я тонизираме и да влезем във форма след диета
13 Март
Кожата, макар и еластична, понякога трудно се адаптира към намаляване на телесната маса, например след диета за отслабване. Как да тонизираме кожата след диета?
Целулит на ръцете - как да го премахнем?Целулит на ръцете - как да го премахнем?
10 Март
Целулитът на ръцете е особено дразнещ - прави кожата да изглежда опъната, състарена и нееластична. Какви са причините за целулита на ръцете. Как да се отървем от целулита на ръцете
Ползи от ранната вечеря за красотатаПолзи от ранната вечеря за красотата
05 Март
Ранната вечеря и фастингът вечер са практики, които все по-често се обсъждат в контекста на подобряване на здравето и красотата. Как тялото се преобразява, когато вечеряме рано? Какви са ползите от ранната вечеря за кожата?
Всички невероятни ползи от хавайския масаж ломи-ломиВсички невероятни ползи от хавайския масаж ломи-ломи
19 Февр.
Хавайският масаж ломи-ломи е не само терапия за тялото, но и духа. Тази традиционна форма на масаж произхожда от Хавайските острови и е известна със своята лековита сила.
Хайфу на лице - ползите от неоперативния лифтингХайфу на лице - ползите от неоперативния лифтинг
28 Януари
Съществена полза от Хайфу процедурата е комфортът по време на прилагане. Пациентите обикновено изпитват минимално дискомфорт по време на Хайфу процедурата. Ето какви са ползите на хайфу процедурата за лице
Домашни средства срещу гънки на кожата на вратаДомашни средства срещу гънки на кожата на врата
24 Януари
Как да се предпазим от бръчки на врата. Домашни средства срещу гънки на шията. Как да имаме млада и опъната кожа на шията?
Ефективни упражнения за премахване на бръчки около устатаЕфективни упражнения за премахване на бръчки около устата
20 Дек.
Бръчките около устата, често наричани линии на усмивка или линии на смях, могат да бъдат естествена част от процеса на стареене. Кои упражнения намаляват бръчките около устата.