Лице и Тяло

Лице и Тяло

Грижа за лицето и тялото, практични съвети. Красотата на лицето. Тайните на твоето тяло. Как да се грижим за тялото си.
Прости упражнения за красиво и стегнато лицеПрости упражнения за красиво и стегнато лицеМладото лице се разпознава по някои белези като: добре оформени скули, очертана линия на брадичката, липса на бръчки около носа. Вижте прости упражнения за красиво и стегнато лице.
Как да задържим тена си след лятната почивка?Как да задържим тена си след лятната почивка?
29 Август
Марина
Всеки, успял да се добере до морето, се завръща с хубав тен на кожата, който често до месец изчезва. Как да задържим тена си след лятната почивка? Ето няколко начин за запазване на тена.
Пет съвета как да съхраним летния загарПет съвета как да съхраним летния загарКак да съхраним летния загар? Пет са най-разпространените способи за запазване на слънчевия загар за по-дълго време. Съвети за хубав тен.
Как да сте неотразима на плажа?Как да сте неотразима на плажа?
13 Август
Admin
За да бъдете неотразима на плажа, трябва да се подготвите преди това и с внимание към детайлите ще успеете да постигнете невероятен ефект.
Масаж за красиво лицеМасаж за красиво лице
12 Август
Жана Г.
С помоща на всекидневен масаж на кожата на лицето ще сте винаги красиви и свежи. Потупването, пощипването и поглаждането подобряват кръвообращението. Стягане на кожата на лицето.
Как да се грижим за гърдите сиКак да се грижим за гърдите сиГърдите ви са символ за много неща: женственост, сексуалност, майчина любов. Но те също носят редица проблеми като тежест, болка, подуване. Научете как да се грижите за гърдите си, за да имате красиви гърди на всяка възраст.
Да преборим бръчките с етерични маслаДа преборим бръчките с етерични маслаБръчките са естествена част от процеса на стареене, а излагането на слънце е основната причина за появата им. Да преборим бръчките с етерични масла:
Съвети за красиви гърдиСъвети за красиви гърдиТрудно ще откриете жена, която да няма никакви претенции към гърдите си, ако все още не е прибегнала до корекции, разбира се. Вижте как да имате красиви гърди!
Основни правила на добре поддържаната женаОсновни правила на добре поддържаната женаЗа да изглеждаме привлекателни не е необходимо ежедневно да посещаваме фризьорски салони и да се подлагаме на скъпи козметични процедури. Основни правила на добре поддържаната жена:
Масло от макадамия - ползи и приложениеМасло от макадамия - ползи и приложениеМаслото от макадамия има чудесно действие и против бръчки, защото възстановява изгубената с възрастта палмитолеионова киселина. Какви са ползите и приложенията на маслото от макадамия?