Лице и Тяло

Лице и Тяло

Грижа за лицето и тялото, практични съвети. Красотата на лицето. Тайните на твоето тяло. Как да се грижим за тялото си.
Златни правила за красива кожа в студените дниЗлатни правила за красива кожа в студените дниЗа да запазите кожата си кадифена въпреки студа през зимния период, вземете предвид нейните основни нужди. Ето ги златните правила за красива кожа в студените дни!
Кокосово масло за подмладяване на околоочния контурКокосово масло за подмладяване на околоочния контур
15 Януари
Rosi Trifonova
Сместа от кокосово масло и витамин Е е идеална за подмладяване на околоочния контур и хидратиране на кожата. Ползвайте натурално кокосово масло за подмладяване на околоочния контур
Средства за превенция на акнеСредства за превенция на акнеАкнето е доста неприятен проблем, с който може да се сблъскат не само тийнейджърите. Средства за превенция на акне:
Правилни грижи за кожата след моретоПравилни грижи за кожата след моретоЛято, плаж, море - прекрасните и заслужени почивни дни през лятото. За съжаление, връщайки се от почивка, ние разбираме, че кожата се нуждае от процедури, за да се възстанови.
Практични съвети за красота от ослепителната Бела ХадидПрактични съвети за красота от ослепителната Бела ХадидСупермоделът Бела Хадид е известна не само с перфектното си тяло, но и със своята безупречна сияйна кожа. Практични съвети за красота от ослепителната Бела Хадид.
Как да запазим кожата си красива през студените месеци?Как да запазим кожата си красива през студените месеци?Ако имате суха кожа, вероятно изпитвате дискомфорт при прехода на сезоните. Все още не е късно е да се подготвите за студените месеци. Как да запазите кожата си красива през студените месеци?
Груби грешки в грижата за кожата през есентаГруби грешки в грижата за кожата през есента
27 Окт.
Анабел
С настъпването на есента започва все по-често да ни притеснява дехидратацията на кожата, пигментацията, разширените пори. Понякога за това е виновна грешната грижа, полагана за нея.
Капилярни мрежи по лицето - как да противодействаме?Капилярни мрежи по лицето - как да противодействаме?Изразените капилярни мрежи по лицето и тялото, която често се нарича розацея, е доста често срещан проблем. Причини за появата на капилярни мрежи. Как да противодействаме на капилярните мрежи
Съвети за красота от неостаряващата Салма ХайекСъвети за красота от неостаряващата Салма ХайекСалма Хайек принадлежи към типа жени, чийто външен вид заблуждава за реалната им възраст. Красива, секси, уверена, ярка, привличаща вниманието. Какви са съветите за красота на Салма Хайек?
Съвети за кожата около очите, които трябва да чуетеСъвети за кожата около очите, които трябва да чуетеКожата около очите е най-чувствителната зона на лицето, затова е толкова важна правилната ежедневна грижа за нея. Това са съвети за кожата около очите, които трябва да чуете.