Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло
Лице и Тяло

Лице и Тяло

Грижа за лицето и тялото , практични съвети. Красотата на лицето. Тайните на твоето тяло . Как да се грижим за тялото си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да сте неотразима на плажа?Как да сте неотразима на плажа?
12 Юли
За да бъдете неотразима на плажа, трябва да се подготвите преди това и с внимание към детайлите ще успеете да постигнете невероятен ефект.
За красив и безопасен тен: кога е най-добре да се печем?За красив и безопасен тен: кога е най-добре да се печем?
08 Юли
Получаването на тен по естествен начин е приятно занимание, което е по-безопасно за кожата и същевременно минимизира нивата на стрес. За красив и безопасен тен: кога е най-добре да се печем?
10 ползи от витамин С за кожата и как да се използва10 ползи от витамин С за кожата и как да се използва
02 Юли
Витамин С, известен също като аскорбинова киселина, е водоразтворим витамин, много полезен за кожата. Има два основни начина за използване на витамин С за грижа за кожата: локално и хранително. Ползи от витамин С
Най-добрите билкови масла за красотаНай-добрите билкови масла за красота
01 Юли
Сигурни сме, че използването на билкови масла за козметични цели не се нуждае от популяризиране, тъй като всеки е чувал за ползата от прилагането им при третирането на различни проблеми.
Да детоксикираме лицето си за лятотоДа детоксикираме лицето си за лятото
01 Юли
Лицето ни е тази част от тялото, която най-често е изложена на вредните слънчеви лъчи. Това е и причината да се опитаме да го предпазим още преди да е пострадало и най-вече - преди старта на лятото.
Средства против протриване на бедрата през лятотоСредства против протриване на бедрата през лятото
24 Юни
Във високите температури на лятото, много хора се сблъскват с дразнене и протриване на бедрата. Това състояние може да бъде изключително досадно и болезнено, но има няколко средства и съвети, които могат да помогнат за облекчаване на това състояние.
Правилната грижа за чувствителна кожаПравилната грижа за чувствителна кожа
13 Юни
За чувствителна кожа говорим, когато става въпрос за непоносимост към козметични продукти, независимо дали се причисляват към декоративната или бялата козметика. Правилната грижа за чувствителна кожа:
Правилната грижа за суха кожаПравилната грижа за суха кожа
12 Юни
Кожата е най-големият орган на тялото ни и поради това е една от най-важните му части. Правилната грижа за суха кожа:
Да се отървем от бръчките с фейсфитнес!Да се отървем от бръчките с фейсфитнес!
09 Юни
Много звезди в борбата с бръчките прибягват до инжекции за красота и скъпи козметични процедури. Да се отървем от бръчките с фейсфитнес!
Малки женски тайни, които ще те направят ослепителна през лятотоМалки женски тайни, които ще те направят ослепителна през лятото
07 Юни
Ако държите да изглеждате перфектно винаги и във високите градуси на термометрите виждате не емоция, а трудности – ето женските тайни, които ни правят по-красиви през лятото