Идеалният вид зависи от умелия грим

Идеалният вид зависи от умелия грим

Помощта на гримьорите и техните съвети всяка жена може да изглежда перфектно и да нивелира недостатъците си. В модата, както и в начина на гримиране постоянно се правят промени, и в цветовете, и в стила.

Жените в такава степен са привикнали да възприемат се бе си по едни същи начин и с един и същи тип грим, че рядко или по скоро никога не прибягват до съветите на специалистите и по този начин не научават никога за потенциалните възможности ад изглеждат много по-привлекателни.

Правилно положеният грим може да създаде оптическа илюзия и

да подчертае красотата на жената. А е възможен и обратният вариант, когато неправилно поставеният грим прави жената много по-малко привлекателна. Ползването на грим съвсем не може да ви гарантира разкрасителният процес нужно е гримът да е поставен в съответствие с вашите лицеви особености.

Когато се гримирате, гримът не само трябва да отива на вашето облекло, но и на личния ви имидж, като в същото време останете верни на собствения си стил.

Да се създаде имидж не е лесно, защото това не е само видимата външна част на нещата. Освен "върхът на айсберга" каквито са цвета, формата, сила, прическата, аксесоарите, маникюра, гардероба, прическата и т.н., съществува и невидимата част от този айсберг като: поведението, речта, походката, жестовете, мимиките и т.н.

Вие трябва да създадете хармония между вътрешното усещане и външната изява. Гримирането не е самоцелен процес, то губи своята стойност ако не е съчетано с цялостния образ на жената. Обикновено гримирането и тенденцията за него започват с подбор на цветовете.

Идеалният вид зависи от умелия грим

Визията на една жена, придобита чрез грим, изисква да са спазени 2 основни правила:

1. Да съблюдавате съвети и да сте наясно с техниките на гримиране за вашия индивидуален случай.

2. Да се постараете да се гримирате спрямо съветите, отнасящи се за вас, като не забравяте, че и тук опита и тренировките имат значение.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати