ezine.bg»Статии»Красота»Мигли и Вежди»Най-дългите мигли - само за 5 минути

Най-дългите мигли - само за 5 минути

Най-дългите мигли - само за 5 минути
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
Качество без компромис:
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
59.00 лв.
Виж ››

Дългите и обемни мигли не са само рекламна измислица за продаване на спирали. Колкото и добре да сте гримирани, ако не завършите със спирала, ефектът няма да е така забележителен, както би ви се искало.

Никога не се спирайте само на един вид спирала. Постоянно пробвайте нови и сравнявайте получените резултати. Освен това някои спирали буквално лекуват миглите, тъй като съдържат много полезни и хранителни вещества.

Трябват ви най-вече малко търпение, лесни трикове и 5 минути.

- Миглите, както ноктите и косата, се влияят изключително от качеството на храната, което поемате. Правилният хранителен режим ще се отрази положително на цялостното ви излъчване.

- За всеки тип мигли има специална спирала. За обем и удължаване едновременно, само за обем, само за удължаване, с широка или по-ситна четка, с две степени на поставяне - изборът е голям. С времето сами ще намерите подходящият за вас продукт.

- При поставянето на спиралата трябва да имате предвид няколко момента. Спирала се поставя накрая, точно преди червилото, след като сте сложили основата, пудрата и грима.

Започнете с поставянето на спирала само на върховете на миглите, а после от корена на миглите до върха. Повторете няколко пъти, за да постигнете желания обем. Не прекалявайте с количеството спирала, за да не заприличате на кукла с пластмасови мигли.

- Вечер задължително сваляйте спиралата и целия грим, като е най-добре да използвате специалните продукти за разгримиране на очи, защото те съдържат подхранващи за косъмчетата съставки.

Специалистите по гримиране казват, че най-големият гаф при миглите е напластяването. Не трябва да прекалявате спиралата.

Нанасяйте спиралата на зиг-заг не по-малко от 15 пъти! Само тогава миглите ви ще бъдат достатъчно дълги и извити, но без прекалено много обем и бучки по краищата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ваня
Ваня
10.11.2014 22:31
При нанасяненто на спиралата от корена на миглите към върха се поставя с движение на четката едновременно с многократни двежения на ляво и на дясно, продължавайки нагоре. Така всяко косъмче се обгражда от туша на спиралата и едновременно с това ги сресва в посока нагоре и настрани към външния ъгъл на окото.А ако искате да извиете миглите, ги "поддържайте" с кибритена клечка или стара (изсъхнала) спирала на горе докато изсъхнат
2
0
тути
тути
05.08.2013 10:56
Има се предвид не 15 пласта, а 15 пъти да мине четката през миглите, което си е нормално. :-)
0
1
ani
ani
15.07.2013 15:57
15 пъти????Извинете ме,но ако и това не е напластяване,здраве му кажи.
1
0