Разкрасявай се на лунна светлина

Разкрасявай се на лунна светлина

Жената става приказно красива на лунна светлина. Естественият спътник на земята влияе благотворно на човешкия организъм, категорични са учените.

Дамите, които искат да се лишат от излишните килца, могат да пробват лунната диета. Тя се прилага четири пъти в месеца, като на ден се пият само течности.

Доказано е също, че при пълнолуние порите на кожата са по-разширени. Тогава е добре да си направите плодова хидратираща маска.

Първо подберете плодовете за помадата според типа на кожата си. За нормална кожа са подходящи кайсиит, гроздето, касисът и ягодите. На суха кожа най-добре се отразяват цариградското грозде, прасковите и малините. Мазната кожа пък понася перфектно червена боровинка и слива.

Кожата ви ще е хидратирана, ако я намажете с маска, приготвена от няколко намачкани и почистени от семките гроздови зърна. Оставяте да престои на фасона 10-15 минути и отмивате с хладка вода. Гроздето подхранва с витамини А, B и C и с фосфорни съединения.

Две пасирани кайсии и 1 с. л. лимонов сок пък избелва лицето. Сместа се нанася 20 минути, след което се отмийва.

Косата също е подвласстна на лунните цикли. Започне ли да се уголемява луната, значи е настъпил моментът да я подстрижете.

Ако искате да се боядисате, най-добре го направете на новолуние.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати