ezine.bg»Статии»Красота»Мигли и Вежди»Миглите стават по-обемни с бебешка пудра

Миглите стават по-обемни с бебешка пудра

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k137
Мигли
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Тънък слой бебешка пудра между нанасянията със спирала придават по-кукленски вид на миглите, тъй като видимо увеличават техния обем. С този трик ще предотвратите и размазването на спиралата.

Преди да нанесете обаче бебешка пудра и спирала, извийте миглите си за по-впечатляващ и красив вид.

Започнете да извивате от основата с пулсиращи движения. След това продължете да извивате по-предните части на вашите мигли. След като сте извили в основата, извийте и в средната част на миглите.

Когато сте готови с извиването, поставете първия слой със спирала. Оставете я няколко минути върху миглите си, за да изсъхне и тогава нанесете тънък слой бебешка пудра с малка четка.

След пудрата поставете и втори слой спирала върху горните и долните си мигли. Резултатът след това е впечатляващ – миглите ви са по-обемни, а погледът ви - по-отворен. Освен това, ако имате тънки мигли, пудрата ще ги направи много по-плътни.

Гримиране

Бебешката пудра може да се използва като добавка и към други гримове, за да засили ефекта им. Например, ако поставите тънък слой от нея между двете нанасяния на червило, то ще издържи по-дълго върху устните ви.

Нужно е след първото нанасяне на червило да поставите носна кърпичка върху устните си, да напудрите леко, след което да нанесете още един слой от червилото.

Пудрата е и универсален трик, чрез който ще предотвратите лъщенето на кожата си. Нужно е само да нанесете тънък слой от бебешката пудра върху лицето си, ако ви предстои важно събитие, на което ще ви снимат често, за да не лъщите на снимките след това.

Пудрата е бързото решениe и за мазна коса. Необходимо е да нанесете малко количество от нея върху мазните си корени с масажни движение, за да изглежда отново косата ви чиста и идеална.

Ако често бръснете краката си със самобръсначка, също е препоръчително да ползвате бебешка пудра след процедурата, защото тя предотвратява дразненето на кожата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати