Бебешките кичури изместват омбре тенденцията това лято

Бебешки кичури

Фини светли кичури, с които косата ви ще изглежда все едно е нежно погалена от слънцето, ще са новият хит това лято. Методът на боядисване се нарича babylights или бебешки кичури.

Калифорнийският акцент ще остави омбре тенденцията в миналото. При тази техника косата се изсветлява на малки снопчета и само едно боядисване е достатъчно, за да постигнете слънчевия ефект.

Кичури

Фините светливи ивици са изцяло вдъхновени от естествения начин, по който слънцето изветлява косата ни през лятото. Понеже естествените свели кичура най-често се забелязват по косите на малките деца, името на тенденцията е бебешки кичури.

Моделите Миранда Кер и Бехати Принсло са само част от холивудските красавици, които са големи фенове на тази тенденция.

Миранда Кер
Снимка: Pinterest

Макар че малко напомнят на омбрето, стилистите са категорични, че с бебешките кичури цветът на косата ви ще изглежда по-естествен, тъй като се избира само с един тон по-светъл цвят от вашия естествен нюанс.

При бебешките кичури фокусът е върху лицето и затова се боядисва предимно предната част на косата. Ако я изсветлите с до два тона, косата ви ще изглежда по-обемна.

За допълнителна дълбочина може да се създаде лек контраст от корените на косата до връхчетата, особено ако косата ви е в топлите нюанси на кафявата гама.

Бебешки кичури

Тази тенденция обаче стои добре само на дългите коси. За да изглежда добре, дължината на косата ви трябва да е под раменете, но не да слиза под зоната около гърдите ви. Сама с тази дължина боядисването ще изглежда естествено и хармонично.

Бебешките кичури са перфектният избор, ако търсите по-различен вид на прическата си и в същото време не желаете да променяте драстично естествения си цвят.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати