Три невероятни маски за лице с розова вода

1 от 3 Снимки

1. Подмладяваща маска с хума и розова вода


Смесват се равни количества хума и розова вода до добиване на гладка смес. Тя не нанася върху почистено от грим лице и престоява 20 минути. Измива се с топла вода. Ако кожата е прекалено суха, е добре след процедурата да се нанесе овлажняващ крем, бадемово масло или зехтин.

Розовата вода е едно от най-мощните разкрасителни средства, с които природата ни е дарила. Нейната редовна употреба изглажда кожата, подмладява я и изравнява тена. Лицето става свежо, сияйно и красиво, а кожните раздразнения и несъвършенствата остават в миналото.

Имай най-различни методи, по които можете да използвате розовата вода, но ефектът винаги е страхотен. Затова и тя се препоръчва пред скъпите козметични продукти, пълни с химия.

Най-лесен и разпространен вариант е да се прилага като тоник за лице. За целта се впръсква в тампонче за грим и с него се третира лицето при сутрешен тоалет или при снемане на макиажа вечер.

Спрей с розова вода е едно от най-добрите средства да освежите кожата си през лятото и да се поддържате хидратирани (в случай че не носите грим). Просто носете пръскало, заредено с безценната течност, с дамската си чанта и впръсквайте розовата вода, когато искате да се охладите в жегата.

Ако разполагате и с хладилник на работното си място, най-добре дръжте флакона с розовата вода в него. Така ще разполагате по всяко време с още по-освежаващ тоник.

Съществуват и множество домашни маски за лице с розова вода. Вижте в галерията някои от тях.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати