Съвети при избора на секс играчки

Съвети при избора на секс играчки

Покупката на секс играчка е невероятно вълнуващо преживяване, особено ако ви е за първи път. И макар да се чувствате притеснени и развълнувани, сте достатъчни смели, за да направите и изживеете нещо ново.

Истината е, че правилната секс играчка може да има невероятен ефект върху секса, така че трябва да имате представа за това какво е секс играчка и кое трябва да изберете.

Ето какво трябва да знаете при избора на секс играчка:

С каква цел се използват секс играчките?

На пазара има множество видове секс играчки с различни приложения. Това, което трябва да разберете, е на какво сексуално преживяване се наслаждавате.

Въз основа на вашите предпочитания ще можете да си намерите това, което ще удовлетвори очакванията и бюджета ви.

Например жена, която иска да стимулира своята G-точка, ще се ориентира към вибратор и ще се възползва от неговите функции. Докато даден мъж ще избере изкуствена вагина, за да задоволи своето сексуално желание.

Естетиката на секс играчката

Секс играчки

Мнозина потребители на секс играчки споделят, че не е от голямо значение техният външен вид. Тук съм склонна да не се съглася. Стилът и видът на играчката са също толкова важни, колкото големината и усещането от нея.

Затова обърнете внимание на онези детайли, които смятате, че са важни - независимо дали това е цвят, материал, големина, мощност и други.

Секс играчките са произведени от различни материали като каучук, стъкло, метал, силиций, латекс или пластмаса, в зависимост от това какво желаем по отношение на сексуалното задоволяване.

Използваният материал не само влияе върху трайността на продукта, но и върху цялостния му вид. Реалистична силиконова играчка може да ви привлича, но ако предпочитате усещането от играчката да бъде трайно, тогава трябва да се ориентирате към стъклена или метална секс играчка.

Истината е, че всички сме различни и имаме различни предпочитания, вкус и сексуални желания, а секс играчката е нещо, което се опитва да ги задоволи. Точно поради тази причина тя не бива да бъде избрана небрежно, а да бъде според онова, което искаме да получим като удоволствие.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати