Секс сценарии от сънищата и какво означават в реалността

Секс сценарии от сънищата и какво означават в реалността

Всеки човек сънува, независимо дали след това на другия ден си спомня какво е сънувал или няма никакви спомени. Ако питате учените, те ще ви кажат, че сънищата нямат никакво отношение към реалността, не са натоварени с пророчества и няма да променят живота ви по някакъв начин.

От друга страна, обаче психолозите са категорични, че сънищата, които сънуваме, говорят много за вътрешния ни свят и сънуването на едно или друго нещо може да е много показателно.

Едни от най-смущаващите или приятни, в зависимост от гледната точка, са секс сънищата, които определено могат да ни разкрият някои неща за самите нас.

Сънищата, в които има включен секс под една или друга форма, са много лични и могат да ни накарат да се вгледаме вътре в себе си и да видим какво не е наред в живота ни.

Секс с познат

Присъни ли ви се, че правите секс с познат, към когото определено не изпитвате романтични чувства, това не бива да ви притеснява.

Интимността с този човек може да говори основно за това, че сте били силно впечатлени от неговата личност и присъствие, както и че може да не сте се виждали отдавна и ви липсва.

И когато се видите с този човек в реалния живот, не бива да изпитвате неудобство от споделените насън мигове на интимност, защото това все пак е било само сън, нали така?

Секс с човек, който не ви е интимен партньор

Ако в съня си правите страстен секс с някой, който не ви е и никога не е бил ваш интимен партньор, това със сигурност може да означава едно нещо - изпитвате недостиг на интимни ласки.

Такъв сън обикновено е знак и предупреждение, че тялото ви страда от липсата на емоция, ласка, привличане и е време да направите нещо по въпроса.

Секс с началника

Едно е да правите секс с познат или непознат и съвсем различно е да се озовете в кревата с началника, дори да става въпрос само за сън.

Присънили ви се, че правите секс с началника си, това показва, че не сте доволни от отношенията на работното място, които имате с началството и търсите начин сами да обърнете посоката на взаимоотношенията ви и да се намирате вие във водещата позиция.

Секс с човек от същия пол

Секс с човек от същия пол

Един от сексуалните сънища, които определено могат да ви накарат да се притесните и да се чувствате особено, е да правите насън секс с човек от своя пол, особено ако нямате такъв опит в реалния живот.

Когато това ви се случи за първи път, със сигурност много ще се притесните, но тук е моментът да ви уверим, че този вид сексуални сънища са сред най-популярните и по никакъв начин не означава, че сте сменили сексуалните си предпочитания.

Секс с човек, когото ненавиждате

Един от най-странните, но същевременно и най-показателни за човешката същност сексуални сънища са онези, в които имате интимни отношения с човек, когото ненавиждате.

Този сън ще ви накара да се чувствате не само объркан, но и притеснен и разтърсен дълго след като сте си отворили очите.

Обикновено насън правим секс с омразен за нас човек, защото подсъзнателно се опитваме да намерим допирни точки с този човек, опитваме се да открием начин, по който да се сближим и да изгладим различията.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти