ezine.bg»Статии»Интимно»Как да поддържаме страстта във връзката

Как да поддържаме страстта във връзката

Как да поддържаме страстта във връзката

Дълготрайната и хармонична връзка с партньор очевидно е крайната цел на запознанството. И ако в началото всичко е много емоционално, страстно и интересно, с течение на времето тези неща лека-полека започват да отшумяват.

Във всяка връзка идва моментът, в който си задаваш въпроса: А сега какво? . Изниква възможността да запазите страстта във връзката жива. Това отнема известни усилия, но ако сте посветени на връзката си, това няма да ви пречи.

Общувайте

Понякога сме склонни да подценяваме силата на комуникацията, но истинският край на връзката не настъпва, когато сексът спре, а когато спрете да си общувате.

Опитайте се да отделите няколко минути през деня, в които само да си говорите, без да се разсейвате от странични неща. Поддържайте приятелството си живо, за да продължи по-дълго любовта ви.

Пробвайте нови неща

Направете си списък с нови неща, които искате да пробвате и двамата. Така ще бъдете сигурни, че няма да се отегчите и ще сте сигурни, че живеете живота си пълноценно. Да имаш страст във връзката си е по-лесно, ако имаш страст към живота.

Помагайте си

Страстна връзка

Външни фактори могат да попречат на щастието на двойката. Може да ви се струва, че не сте пълноценни. За да не се случи това, помагайте си един на друг в постигането на целите.

Отделете си време само за вас

В днешно време всички хора се опитват да работят повече и им се получава, благодарение на технологиите. Но, за да имате хармонична и страстна връзка, трябва да си отделите време само за вас двамата – без работа, без компютри, без телефони.

Бъдете реалисти

Заради филмите и телевизията, хората си изграждат различни представи за това как трябва да изглежда една връзка и сексуалният живот в нея. Ако сте заедно от години, едва ли очаквате цветя и бонбони всяка седмица.

Когато свалите летвата, ще видите колко щастливи може да бъдете с партньора си. Малките мили жестове са по-важни от всичко друго.

Правете неща, които ви карат да се чувствате секси

За съжаление, с течение на времето страстта във връзката започва да изчезва. Затова трябва да намерите начин да я съживите.

Например правете неща, които ви карат да се чувствате секси – независимо дали става дума за модерен маникюр, секси прическа или нещо друго. Когато вие се чувствате добре в собствената си кожа, партньорът ви също ще ви намира за по-секси.

Флиртувайте един с друг

Върнете страстта във връзката

Лесно е с течение на времето приятелството ви да се засили за сметка на страстта. Затова започнете да флиртувате така, сякаш току що сте се запознали. Това ще даде доза свежест на отношенията ви и ще има моментален ефект.

Разнообразете сексуалния си живот

Може да става дума за нови места, изпълняване на сексуални фантазии или каквото още ви дойде на ум. Така ще поддържате интереса на партньора си. В човешката природа е заложено привличането към новото и необикновеното.

Истината е, че в думите страстна връзка не се влага само сексуалния смисъл. Това е комбинация от много фактори като да уважавате партньора си, да се грижите за него и неговите чувства, да бъдете отворени за комуникация.

Много е хубаво, когато намерите любовта, затова не я губете, защото сте прекалено заети с други неща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати