Съвети за интимния живот на жените след 40-те

Съвети за интимния живот на жените след 40-те

С напредването на възрастта жените е необходимо да спазват определени правила, благодарение на които ще могат да изпитват истинско удоволствие от интимния си живот.

В своята книга „Жената след 40-те”, американска авторка препоръчва секс да се прави предимно сутрин, а не вечер. В края на деня жената е много по-изморена е няма нищо притеснително в по-изявеното желание за сън, вместо за секс. Жените на четиридесет и повече години е по-добре да имат интимни отношения непосредствено след събуждане, или когато са отпочинали и заредени с енергия.

Активното спортуване също благоприятства за воденето на пълноценен сексуален живот. Когато жената редовно прави физически упражнения, тя се изпълва с енергия за секс и всички останали дейности.

Важното е да не си поставяте някакви определени очаквания и неизпълними стандарти.

Задължително условия е да намалите значително приема на алкохол. Като цяло часове след приема му той действа депресивно на жената, възможно е дори да намали либидото.

Ако нещо в интимния ви живот ви притеснява, не се безпокойте да споделите опасенията с партньора. Това освобождава напрежението, дава ви сигурност и самочувствие.

Добре ще бъде още да потърсите помощ за всеки физически или психологически проблем, който оказва влияние на интимния ви живот.

Интимните фантазии при жените и мъжете

Едва ли за някои е изненада, че сексуалните фантазии на жените и мъжете се различават съществено. Жените имат не по-малко фантазии от мъжете. При жените обаче те са по-скоро свързани с чувствата, отколкото с физическия аспект на въпроса. Романтиката е ключова дума за фантазиите на повечето жени. Тя е емоцията, която отваря вратите на пълноценните взаимоотношения.

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
БАЧО КИРО
БАЧО КИРО
23.01.2015 02:25
Жените над четиредесетака,постоянно ги сърби шутака,и няма значение по кое време влиза,важното е от вътре да не излиза :)
0
1
дрън дрън
дрън дрън
15.09.2013 17:07
по-голяма глупост не бях чела
1
0
силвана
силвана
04.08.2013 11:05
пълна глупост.някой да ви е казвал че е точно обратното.но опита идва с годините.затова не пишете нещо което не знаете как е
2
0