ezine.bg»Статии»Интимно»Как се свалят жени - прости съвети за мъже

Как се свалят жени - прости съвети за мъже

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Как се свалят жени - прости съвети за мъже
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Природата е замислила мъжете като ловци и завоеватели, които да воюват за женското внимание. Изкуството на съблазнението на жени не е толкова трудна задача, колкото изглежда на пръв поглед.

Едно от основните правила, които трябва да спазвате, за да успеете да свалите избраната от вас дама, е да показвате своята заинтересованост по различни начини.

Това може да са съобщения на електронната й поща или SMS-и, обаждайте й се поне веднъж на ден. След това няколко дни я оставете да се измъчва без вашето внимание, за да усети липсата ви.

Голяма е вероятността тогава тя да ви потърси сама. Но ако това не се случи, продължавайте офанзивата и скоро късметът ви е в кърпа вързан.

Как се свалят жени - прости съвети за мъже

Жените искат да чувстват, че са харесвани и има някой, който е готов да ги изслушва. Обикновено, дори дамата да има гадже, й липсва някой, който да може да я разбере и да се интересува от нещата, които я вълнуват.

Проявете внимание в тази насока и усилията ви ще бъдат възнаградени.

Не е необходимо вие да направите първата стъпка към спалнята. Оставете я тя да бъде достатъчно заинтригувана от вас и когато е готова, първата крачка ще бъде нейна.

За да привлечете дамското внимание, винаги трябва да изглеждате стилни. Спазвайте модните тенденции, без да залагате на екстравагантното. Използвайте парфюм, който ще възбуди фантазията на дамата.

Покажете, че сте уверен в себе си. Мъжете, които излъчват несигурност, рядко привличат жените. Усмихвайте се, докато флиртувате с жената или когато се опитвате да се запознаете с нея.

Дори флиртът да не потръгне, учтиво се сбогувайте с дамата, тъй като съществува вероятност да се срещнете отново. Особено ако някой ваш приятел или познат може да намери телефонния й номер.

Не забравяйте комплиментите, използвайте чувството си за хумор, това ще направи контакта ви с жената по-лесен и така по-бързо ще стигнете до целта си.

Кажете й, че искате да сте най-добрият й приятел, и бързо ще се превърнете в неин пръв довереник, а почти със сигурност и в любовник.

Не спорете с жената, не опровергавайте мнението й по различни въпроси, покажете й, че мислите като нея, и тя ще е като пластелин в ръцете ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.4
52
44
33
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
31.07.2018 11:38
Демек жените обичат мъже без собствено мнение, така ли?
4
0
Дидо
Дидо
21.03.2015 10:07
"Не спорете с жената, не опровергавайте мнението й по различни въпроси, покажете й, че мислите като нея, и тя ще е като пластелин в ръцете ви." Ама като ви шибна един шамар! :)
14
0