Влюбване в по-възрастен мъж

любов с по-възрастен мъж

Разликата във възрастта от 7-15 години може да доведе до наистина много и сериозни отношения, ако и двамата партньори са готови за това. Това е така, защото ние не избираме в кого да се влюбим, то просто се случва.

Повечето жени над 25 годишна възраст, вече са разочаровани от мъжете на тяхната възраст и те започват да търсят зрял човек, който може да задоволи техните нужди. В повечето случаи мъжете достигат тяхното ниво на зрелост след навършване на 30-годишна възраст, поради този факт, повечето жени смятат просто за губене на време връзките с мъже под 30 години.

Повечето жени над 25 години смятат, че по-възрастните мъже няма да разбият сърцата им, по начина, по който са го направили по-младите мъже, те вярват, че по-възрастният мъж ще има ангажимент и желанието за дългосрочни отношения.

Възрастта показва зрялост и способност за вземане на решения, така че по-възрастните мъже са по-добър избор за половинка. Много млади жени казват, че млади мъже на същата възраст не ги уважават, но по-възрастните мъже го правят.

Младите жени се радват като някой се грижи за тях и са привлечени към постиженията и опита на възрастния мъж, икономическата стабилност и емоционална зрялост ги карат да се чувстват по-сигурни и уверени.

Младите жени и по-възрастните мъже са в състояние да споделят подобни възгледи за живота и целите си, въпреки своите възрастови разлики. Младите жени и по-възрастните мъже, обаче имат никакъв проблем с приемането на приятелите на половинката си.

Любовно признание

Сякаш жената е по-склонна да има по-възрастен мъж в леглото си, отколкото да седне на една маса с него и и приятелите му. Въпреки това младите жени и по-възрастните мъже споделят едни и същи принципи, когато става въпрос за семейство.

Разлика във възрастта не се явява пропаст и може да доведе до наистина много стабилни отношения, ако и двамата партньори са готови да работят за това. Младите жени казват, че по-възрастните мъже ги карат да се чувстват специални, дават им всичко, от което се нуждаят, дават им толкова много внимание и ги карат да се чувстват като кралици.

Младите жени обикновено предпочитат мъже, които са финансово стабилни, и в повечето случаи най-финансово сигурните мъжете са по-възрастни мъже, които са се установили и са в много по-добра позиция, за да се грижат за жената от по-младите мъже. Възрастните мъже често са по-търпеливи и слушат това, което по-младата жена трябва да каже и уважават мнението им.

Възрастните мъже за разлика от младите мъже знаят какво искат в една връзка, те могат да се забавляват и да ухажват жената до себе си по старомодния начин.

Възрастните мъже са по-опитни сексуално и са склонни да имат по-малко желание за секс, но много жени смятат, че правенето на любов с по-възрастен мъж се изпълнява изцяло за тях, тъй като по-възрастните мъже са по-добри в задоволяването на нуждите на по-младата жена.

Рейтинг

5 2
4 3
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
хфэхэ
хфэхэ
21.05.2015 16:30
статията е вярна !
2
0
Алиета
Алиета
16.08.2014 23:48
Да бе да... мъжът може да бъде богат, зрял, опитен и стабилен и на младини, може и да е тъп мухльо и на старини. Въпрос на характер. Най-добре човек да се свърже с партньор около неговата възраст, независимо мъжът или жената е по-голяма - именно тогава разликата както външно, така и вътрешно не личи.
0
0