Хъркането издава сексуалната неудовлетвореност

Хъркането издава сексуалната неудовлетвореност

Сексуално удовлетворение на мъжете се определя от хъркането им, докато спят, категорични са американски учени, които установили, че двете неща са тясно свързани.

За да стигнат до това изумително откритие, лекарите проучили навиците и в частност сексуалния живот и съня на повече от 2 хиляди здрави мъже на възраст от 40 до 79 години.

Представителите на силния пол били помолени също така да попълнят два въпросника - единия съдържал въпроси за предмета на

сексуалната активност на обектите, а другият - изобилствал от въпроси, свързани със сексуалните мечти.

Оказало се, че при мъжете, които са със слабо изразено ниво на хъркане, сексуална удовлетвореност е два пъти по-висока, отколкото на групата, която е с ясно изразено хъркане.

Така че, ако вечер, докато спите с половинката си и стаята кънти от неговото хъркане, е време да се замислите по въпроса какви мерки да предприемете.

Не е нужно да го напускате, защото по хъркането му разбирате, че се чувства сексуално неудовлетворен. Разровете фантазията си, купете си секси дрешки и действайте. Така с един удър ще решите два проблема - хъркането и сексуалната неудовлетвореност на любимия.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Lilana
Lilana
16.07.2012 12:01
Глупости, хората СЪС или БЪДЕЩИ сърдечно-съдови проблеми хъркат, хората имащи преди или в момента имащи трета сливица - хъркат,хората с грип, хората на течение спящи - хъркат, хората с чупени носове или операции в областта - хъркат, хората с проблеми със захапката - хъркат,хората, подлагани по-често на пълна упойка -хъркат и т.н и т.н.Категорично опровергавам статията - в нея няма НИЩО вярно, съжалявам.Благодаря :)
3
0