ezine.bg»Статии»Интимно»Петте мебели от повечето сексуални фантазии

Петте мебели от повечето сексуални фантазии

Офис

Британско проучване извади петте най-предпочитани от повечето хора мебели за секс. Според изследването те участват във сексуалните фантазии на почти всеки човек.

1. Висящ стол – висящият стол от тавана е най-предпочитаната мебел за секс от британците. В проучването е посочено, че този стол силно наподобява люлката за секс, на която много от двойките искат да се пробват;

2. Столове без облегалка – тези столове също са предпочитани, защото не ограничават движенията, но за сметка на това осигуряват стабилност, така че да развихрите фантазиите си до край;

3. Бюрото – бюрото в офиса е сред най-честите предмети в сексуалните фантазии на повечето хора. Голяма част от доброволците в проучването споделят, че са си представяли как разхвърлят всички предмети от бюрото си по земята и правят секс на него с партньора си;

4. Офис столове – подобно на бюрото, офис столовете също са част от повечето сексуални фантазии. Това е влияние предимно от филмите за възрастни, разиграващи необуздан секс между секретарка и нейния шеф;

Мебели

5. Килима – секс върху килима на пода дава пълна свобода при позите и движенията. Освен това килима не причинява неудобство.

Специалистите съветват да се внимава за евентуални контузии при секс експериментите, като претриване на кожата, разтегнати сухожилия и навяхвания.

Триенето на колена и лакти в килимите например ще доведе до ожулвания. Най-много и сериозни сексуални травми се получават при секс в банята, като счупване или навяхване на ръка или крак при подхлъзване.

Сериозни фрактури могат да се получат и при по-див секс в леглото. Трябва да внимавате най-вече да не ударите сериозно главата си, за да избегнете освен болката и сконфузната ситуация.

При сексуалните контакти често се усукват мускули и сухожилия. Това се случва при смяна на позите. Тази болка може да не се усети веднага, а едва няколко часа след интимния контакт. При много рязка смяна на позите може дори да си скъсате сухожилие. Затова трябва да внимавате, когато експериментирате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати