ezine.bg»Статии»Интимно»С какви жени изневеряват мъжете

С какви жени изневеряват мъжете

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k146
Изневяра
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Екипи от психолози и биолози отдавна се опитват да открият къде се крие разковничето на изневярата. Макар че това още не е съвсем сигурно, проучвания дават насоки за 5-те жени, с които мъжът изневерява.

Бившата приятелка

Интимното привличане няма срок на годност и дори романтичните чувства между едни бивши партньори отдавна да са в миналото, сексуалната химия между тях винаги ще съществува.

Мъжете, които са изневерили с бившата си приятелка, най-често го правят за отмъщение. Те или са били силно наранени, или жената до тях им е изневерила първа и мъжете се опитват да ги накажат за прегрешението.

Колежката

Проучванията показват, че англичаните са мъжете, които най-често стъпват в страни с колежки. Това най-често се случва на фирмени партита, когато флиртовете са придружени с голямо количество алкохол.

Алкохолът е и основната причина, заради която похотта надделява над здравия разум и мъжът изневерява. Интересно е, че жените са по-склонни да простят афера с колежка от работата, отколкото изневяра с бившата приятелка.

Секс за 1 нощ

Ученическата любов

В живота на всеки мъж има по една дама, която му се е струвала недостижима в ученическите години. При случайна среща между бившите съученици също прехвърчат искри и се стига до изневери.

Възможен е и обратният случай – момичето в миналото да е било невзрачно, но като по зряла жена да изглежда на един мъж като жената мечта.

Най-добрата приятелка

Най-голямата съперница на една жена е най-добрата приятелка на нейния партньор. Причината е, че докато вие вдигате скандали на любимия, неговата най-добра приятелка винаги е готова да го утеши и подкрепи.

Рядко отношенията между мъж и жена остават само на платоническо ниво и прегрешенията с приятелките също са често срещани.

Непознатата след пиянска вечер

Дори и най-верният мъж е бил изкушен от непозната жена във вечер, в която е прекалил с алкохола. Такива изневери най-често се случват по време на командировки, когато официалната половинка няма как да провери къде се намира нейният възлюбен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Даниела
Даниела
11.12.2014 19:45
Това за алкохола не е оправдание всеки който пие винаги си има едноо на ум поне за мен е така няма изневяра която да е без пречина но не е алкохола !
5
1