ezine.bg»Статии»Интимно»Десетте най-изневеряващи нации по света

Десетте най-изневеряващи нации по света

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k137
Изневяра
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Ново мащабно изследване успя да определи онези нации по света, където най-често се изневерява. В допитването са участвали 26 000 семейни двойки от 26 страни.

Проучването е проведено от компанията за производство на презервативи Sexual Wellbeing Global Survey. Въпросите в анкетите са се отнасяли до изневярата и сексуалното здраве като цяло.

На първо място сред изневеряващите нации се нареждат тайландците. 56% от жителите на страната за изневерявали на половинката си, като много от съпружеските двойки признават, че водят разкрепостен и полигамен полов живот.

Изневеряване

На второ място по изневери се нареждат жителите на Дания, където 46% от съпрузите мамят половинката си с друг интимен партньор. С по 45% следващи в класацията са италианците и германците, които също смятат интимните ласки с друг партньор за приемливи.

След тях са французите с 43% изневеряващи, а на шесто място е Норвегия, която се е класирала с 41% изневеряващи съпрузи.

Класацията се довършва от Белгия – 40%, Испания – 39%, Великобритания – 36% и Финландия с 36% изневеряващи партньори.

Анкетите са били анонимни, като от всяка страна да участвали по 1000 обвързани. Изневеряващите във Франция и Германия са споделили, че не приемат авантюрата като причина за раздяла.

В леглото

Подобно проучване преди няколко години успя да определи и кои нации правят секс най-често. Според анкетираните водещите фактори за задоволеността са получаването на оргазъм, освобождаването от стреса и честотата на секса.

Най-големите любовчии се оказват гърците - 87% от анкетираните признават, че не се лишават от удоволствия в леглото всяка седмица. Друг е въпросът, че по-малко от 50% се чувстват задоволени.

80% от руснаците и 82% от бразилците също правят секс поне веднъж седмично.

В световен план половината от населението е имитирало оргазъм поне веднъж в живота си. Жителите на Латинска Америка са най-големите актьори в спалнята.

70% от колумбийците се преструват под завивките, следвани от Чили - 64%.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
levent
levent
14.04.2015 12:11
mnogo dob1r sait namerih otgovorite na moite v1prosi
0
0