ezine.bg»Статии»Интимно»Мъжете и сексът през етапите на възрастта

Мъжете и сексът през етапите на възрастта

Стриптийз

За мъжете сексът е тема, която живо ги вълнува независимо от годините им. Възрастта обаче оказва влияние на гледната им точка относно интимността между чаршафите.

Мъжете между 20 и 29 години

В този етап мъжете все още събират опит и увереност в леглото. Стараят се и понякога се притесняват относно сексуалните си умения. Желанието им да експериментират и да изпробват нови неща, прави мъжете в тази възрастова група по-малко склонни към сериозно обвързване и създаване на моногамна сексуална връзка.

Мъжете в 20-те си години обичат да флиртуват и да правят секс с колкото се може повече жени. В този период количеството е много по-важно за тях от качеството. От жените те очакват повече комплименти, чрез които да изградят положителна представа за уменията им на любовници.

Мъжете между 30 и 49 години

В тази възраст мъжете стават по-уравновесени, с изградена ценностна система и принципи, на които държат. За тях е важно не само физическото привличане, а и интелектуалния капацитет на жената. Мъжът около 30-те и 40-те вече има ясен критерии за половинка и се стреми към създаване на връзка.

Секс

Това, което няма да търпят, е жена, която се опитва да ги промени спрямо своите изисквания. В тази възраст мъжете вече са с изграден характер и очакват да бъдат приети каквито са. Въпреки че са много по-зрели, мъжете около 30 и 40 също желаният разнообразие в секса и жена, която се грижи за атрактивния си вид.

Мъжете след 50 години

При мъжете след 50 години либидото отслабва, но се опитват да компенсират липсата на страст с повече емоционална близост. На тези години мъжете се стараят да направят връзката си с партньорката възможно най-силна, заради което дори по време на интимни контакти създават зрителен контакт или я държат за ръка.

Очакват от жената до себе си да бъде подкрепяща и да проявява разбиране, понеже и те не приемат добре идеята за остаряване и слаб нагон.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати