ezine.bg»Статии»Интимно»Какъв е сексът с мъж Близнаци?

Какъв е сексът с мъж Близнаци?

Мъж Близнаци

Ако искате див и опасен секс, значи мъжът, роден под знака Близнаци, е половинката, която ще отговори на всичките ви желания и очаквания. Те са склонни на всякакви еротични експерименти и дори имат завиден брой фетиши в секса, които искат да споделят, а защо не и да опитат със своята половинка.

Той не си пада по нощен секс на тъмно и под одеяло. Близнакът се възбужда от добро осветление, огледала, в които да вижда всички детайли на любовната игра и филми за възрастни. Той с удоволствие би експериментирал в леглото, използвайки различни лубриканти, афродизиаци и други подобни.

За съжаление на много дами сексуалните умения на Близнаците не са предназначени само за една единствена жена и те знаят това много добре. Обичат да флиртуват и да се доказват. Мъжът Близнаци изпитва влечение към всички представителки на нежния пол и умело може да ги манипулира – със своя ум той винаги знае какво да каже, за да ги вкара в леглото.

Близнакът се интересува не дотолкова от самия процес, колкото от това как изглежда той самият отстрани. Него изобщо не го затруднява задачата да бъде едновременно наблюдател и изпълнител на главната мъжка роля. В един момент ще ви шепнат нежно в ухото, в следващият ще разкъсат дрехите ви. При всички положения те са адски страстни и спонтанни любовници.

Мъжете Близнаци могат да създават не само сексуална буря, но също така романтична обстановка. Това е един от техните скрити козове, защото знаят, че така могат да имат всяка жена. Много от представители на силния пол с тази зодия си падат по груповия секс, така че трябва да сте готови на подобни еротични експерименти.

В предварителната сексуална игра той обожава мъчително бавното събличане и много продължителните уводни ласки, от които възбудата му да достигне крайната си точка. За съжаление самият акт с него обикновено е кратък, макар и изпълнен със страст.

Имайте предвид, че ако не сте сред почитателките на дивия и груб секс, тогава въобще не се замесвайте с мъжете зодия Близнаци. С тях винаги трябва да бъдете склонни да експериментирате и да опитвате от неописуемото удоволствие на секса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати