Умен часовник брои изразходваните калории по време на секс

Умен часовник брои изразходваните калории по време на секс

Забравете ежедневното броене на всяка калория. Ако наистина искате да подобрите своята фитнес програма, тогава ще трябва да започнете да следите по-подробно сексуалния си живот, съветва Дейли Мейл.

Изданието съобщава за наскоро пуснатия на пазара умен часовник GeeksMe, чиято основан цел е не да следи времето, а да предоставя на притежателите си подробни статистически данни за интензивността, честотата и продължителността на секса. Джаджата е дело на базираната в Мадрид компания Geeksphone, коиято нашумя със създадената от нея ултразащита за смартфони - Blackphone.

Сексуалната активност също е част от здравословния начин на живот. Знай ефективността си и следи напредъка си. С това закачливо мото компанията Geeksphone започна маркетинговата кампания за промотирането на умния часовник в няколко страни на Западна Европа.

Цената на устройството е 94 долара, като то има четири различни режима на работа - фитнес, сън, любов и околната среда.

Създателите информират, че любовният режим на джаджата трябва да бъде включен непосредствено преди да започнат интимните ласки с партньора. Приложението проследява продължителността, интензивността и изгорените калории, както и колко често се прави секс. То е програмирано да осигурява седмични, месечни и годишни статистически данни и графики, показващи любовния живот на собственика на умния часовник и дори интензивността на движение по време на секс.

След секс в часовника е предвидена опция, чрез която собственикът може да сподели опита си с компанията и той да бъде оценен. Разбира се, от Geeksphone обещават, че информацията е индивидуална и пазена в най-строга тайна. По време на секс се горят от две до единадесет калории в минута, казва създателят на умния часовник Анхел Санчес Диаз.

Умният часовник има още три режима на работа – фитнес, спящ и екологичен. Фитнес режимът на джаджата брои стъпките и колко калории и мазнини гори притежателят й по време на разходка. Спящият режим следи дали организмът успява качествено да си почине през нощта, като наблюдава пулса. Екологичният режим оценява какво е въздействието на притежателя на часовника върху околната среда.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати